Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ακαδημία του Fowler δυναμώνει

Η ακαδημία του Fowler δυναμώνει

Επιμέλεια:Παναγιώτης Σιώζος 

Έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε που ο θρύλος της Liverpool, Robbie Fowler, άνοιξε την ακαδημία για τους έφηβους του Merseyside που θέλαν να βελτιώσουν την εκπαίδευσή του μέσα και έξω από το γήπεδο.

Από τότε η FEFA (Fowler education & football academy) δυναμώνει όλο και περισσότερο. Οι ιστορίες των επιτυχιών  στο Wavertree sports park είναι εντυπωσιακές, με 100% επιτυχία στους σπουδαστές και τους αριθμούς των συμμετέχοντων να διπλασιάζεται κοντά στους 75. Τώρα έχουν τα φιλόδοξα πλάνα να επεκταθούν αρχίζοντας την ανασυγκρότηση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το σύμβολο του KOP, Robbie Fowler θα γνωρίσει υποψήφιους φοιτητές 11-12 χρονών και τους γονείς τους. Στην εκδήλωση της FEFA στο Hilton την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Στο γήπεδο υπάρχουν πολλές επιτυχίες. Είναι η μόνη σχολή που έχει παίξει στην πρώτη κατηγορία της ECFA και σήκωσαν το πρωτάθλημα των σχολείων του Merseyside την πρώτη τους χρονιά.

Ο Declan Daniels που μέσα από την FEFA κέρδισε μία υποτροφία 2 χρόνων στην Ipswich είπε «Το προσωπικό της FEFA δεν με έκανε απλά καλύτερο ποδοσφαιριστή αλλά και καλύτερο άνθρωπο, τους οφείλω πολλά.» Ενώ άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να παίξουν ημι-επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στην ακαδημία υπάρχει μεγάλη ποιότητα όσον αφορά το επιστημονικό προσωπικό της.

Ο διευθυντής της ακαδημίας Brian Mcgorry δήλωσε «Όταν πρωτοάνοιξε η ακαδημία οι άνθρωποι σκέφτηκαν ότι ήταν άλλος ένας πρώην επαγγελματίας που ξεκίνησε μια ακαδημία ποδοσφαίρου και αναρωτήθηκαν τι επρόκειτω να κάνει με την εκπαίδευση, αλλά στην πραγματικότητα, ο Robbie κατέχει ένα δίπλωμα UEFA A και ανυπομονεί να πάρει ένα master στην αθλητική ψυχολογία. Πραγματικά πιστεύει στην παιδεία. Ότι υποσχεθήκαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε έγινε πραγματικότητα.»

Τα πιστοποητικά που ανακτά κανείς απο την FEFA ειναι τα εξής: Level 3 BTEC Sports & Exercise Science extended diploma Level 3 BTEC Sport Level 2 Fitness Personal Training Gym Instructor Lifeguard FA level 1 & 2 coaching badges. Ενώ οι σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν και σε δοκιμαστικά ποδοσφαίρου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com