Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ανακαλύψανε την Liverpool και δεν έχει σχέδιο Β»

«Ανακαλύψανε την Liverpool και δεν έχει σχέδιο Β»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος 

Δηλώσεις σχετικά με την πορεία της Liverpool αλλά και σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας έκανε ο παλαίμαχος άσσος των REDS, Jason Mcateer στο 888sport.

Αναλυτικά όσα δήλωσε εκδηλώνοντας τις ανυσηχίες του για την ασταθη άμυνα: » Η πρώτη τετράδα απομακρίνεται, και είναι στο χέρι της διοίκησης να βρεί την λύση. Αυτη τη στιγμή -χάρη στην  κατάστασης της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζον παίρνοντας αυτούς του βαθμούς- είχαμε την ευκαιρία να μπορούμε να περάσουμε ένα κακό διάστημα που είναι λογικό να έχουμε, απλά το θέμα είναι ότι τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν διαρκεί μια αιωνιότητα, έτσι δεν είναι; Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να βγούμε στην τετράδα χωρίς να έχουμε άλλα χαρτιά να παίξουμε. Πρέπει να βρούμε την λύση πολύ γρήγορα γιατί τώρα δεν έχουμε άλλο περιθώριο λάθους.»

Ενώ συγκεκριμένα για την άμυνα υπογράμμισε ότι : «Οι διαφορετική παίκτες στην σύνθεση της άμυνας κάθε φορά είναι το κύριο πρόβλημα της ομάδας. Πιστεύω οτι οι αντίπαλοι της Liverpool ξέρουν πλέον πως να παίζουν εναντίον της και δεν υπάρχει σχέδιο Β. Αλλά η αχίλλειος πτέρνα είναι η ανικανότητα να αμυνθεί, όχι μόνο στα στημένα αλλά και στο ανοικτό παιχνίδι. Ο παράγοντας της ασυνέπειας στα μετόπισθεν υπήρξε από την στιγμή που ο Sakho έκανε ότι έκανε και ο Matip κλήθηκε να δέσει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, τότε ο Lovren τραυματίστηκε και ο Klavan έπρεπε να παίξει περισσότερο από ότι ένα τρίτο σέντερ μπακ. O Milner στα αριστερά δεν έχει βοηθήσει. Στις αρχές της σεζον όταν η Liverpool κέρδιζε 4-1 και 5-1 αυτό δεν φαινότανε αλλά όταν σταματάς να σκοράρεις γκολ, αυτό το ένα γκολ αρχίζει να σε πληγώνει.»

Επίσης είπε για τον Simon Mignolet : «Έχει επιστρέψει και κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά και προφανώς έχει δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ναι έκανε ένα λάθος το προηγούμενο Σάββατο αλλά ενώ ήταν σωστό να τον βγάλει εκτός την πρώτη φορά θα ήταν πραγματικά καταστροφικό για να τον  Mignoleτ να ξαναγίνει. Θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό να επιστρέψει στον Karius και να ελπίσει οτι ο Βέλγος θα ανακάμψει.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com