Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη Τύπου του Klopp

Η συνέντευξη Τύπου του Klopp

Επιμέλεια: Αντώνης Ψαριανός

 

H Liverpool αντιμετωπίζει την Hull το ερχόμενο Σάββατο στο Anfield (17:00 ώρα Ελλάδας) και ο Jurgen Klopp έδωσε απαντήσεις εφ’ όλης της ύλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Για την Hull: «Η Hull δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει σκληρή ομάδα, όμως πιστεύω ότι αν προσαρμοστούμε σε αυτό δεν θα έχουμε πρόβλημα διότι θα παίξουμε για να κερδίσουμε μια σκληρή ομάδα».

Ενώ στην ερώτηση για τις επονομαζόμενες «μικρές ομάδες» ο Γερμανός απάντησε: «Δεν μας ενδιαφέρει αν ο αντίπαλος μας λέγεται Arsenal, Chelsea, Tottenham ή Hull. Θα βγούμε στο γήπεδο με το ίδιο πάθος και την ίδια επιθυμία να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους τερματοφύλακες: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιος θα ξεκινήσει. Όποια απόφαση κι αν πάρω όμως δεν σημαίνει πως ο ίδιος θα αγωνιστεί και για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Για την κλήρωση του League Cup: «Το κύπελλο δείχνει ανταγωνιστικό από τώρα. Τα περισσότερα ζευγάρια θα μπορούσαν να βρίσκονται στα ημιτελικά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα (Tottenham) και φυσικά χαίρομαι που θα παίξουμε εντός έδρας».

Για τους τραυματίες: «Ο Gomez έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα. Ο Lallana και ο Wijnaldum θα είναι κανονικά διαθέσιμοι, όπως κατά πάσα πιθανότητα και ο Sturridge που επιστρέφει σήμερα στην προπόνηση».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com