Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκώμια Klavan για Karius

Εγκώμια Klavan για Karius

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

 

Tα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον Loris Karius, μετά το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα της Liverpool στη νίκη επί της Derby County για το EFL Cup, o Εσθονός αμυντικός των Reds, Ragnar Klavan.

«Είναι πάντα καλό να έχεις έναν τερματοφύλακα που μπορεί να αφήσει με ταχύτητα το τέρμα του αν χρειαστεί» δήλωσε για τον Karius o Klavan, αναγνωρίζοντας την σημασία που έχει η παρουσία εντός τερματοφύλα-λίμπερο για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας: «Το να έχεις έναν τερματοφύλακα που μπορεί να αμυνθεί ψηλά στο γήπεδο είναι καλό, μιας και όντας μια ομάδα που κινείται ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, η παρουσία ενός τέτοιου τερματοφύλακα βοηθάει και εμάς, την τελευταία γραμμή, να βρισκόμαστε ψηλότερα στον αγωνιστικό χώρο και να συμμετέχουμε περισσότερο στην δημιουργία και την πίεση.»

Ο Karius μπορέι να είχε μια γενικά ήσυχη βραδιά απέναντι στα «Κριάρια», όμως χαρακτηριστικό της ετοιμότητάς του και δείγμα των ικανοτήτων του ήταν μια πολύ γρήγορη έξοδος εκτός μεγάλης περιοχής, ώστε να καθαρίσει πριν μετουσιωθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό μια απειλιτική βαθιά μπαλιά για τον Darren Bent.

«Από όσα έχω προσέξει από τα προηγούμενα χρόνια στην Bundesliga και τις προπονήσεις μας ως τώρα είναι ένας τερματοφύλακας ικανός με τα πόδια, γρήγορος στις εξόδους και δεν φοβάται καθόλου να βγει στις ψηλές μπαλιές, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, αν θέλετε την γνώμη μου» κατέληξε για τον Karius o Klavan.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον ίδιο, καθώς επανήλθε – και με γκολ – μετά την τραγική εμφάνιση της εκτός έδρας ήττας απέναντι στην Burney, καθώς στο μεσοδιάστημα αντιμετώπισε μικροπροβλήματα τραυματισμών.

«Είναι ωραία αίσθηση να σκοράρεις όταν είσαι κεντρικός αμυντικός. Ήταν το πρώτο μου γκολ και ένιωσα πολύ καλά. Μπορεί να ήμουν στη σωστή θέση, μπορεί στη λάθος, αλλά σημασία έχει ότι ήμουν εκεί για να σκοράρω.» είπε ο Klavan, για να καταλήξει στο θέμα του… εσωτερικού ανταγωνισμού στο ρόστερ: «Οι τραυματισμοί δεν είναι καλοί και με εκνεύρισαν λιγάκι, αλλά τώρα συνήλθα και τα πράγματα οδεύουν καλώς για μένα. Βέβαια έχουμε μία γεμάτη ομάδα κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν παίζουμε όλη κάθε βδομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση. Όπως φάνηκε και από το παιχνίδι με την Derby, αν βρεθεί η ευκαιρία όλοι δηλώνουν παρόντες. Περιμένουν πως και πως την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τι αξίζουν.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com