Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία για τη 2η φάση ανάπλασης του Anfield

Συμφωνία για τη 2η φάση ανάπλασης του Anfield

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Σε συμφωνία με το Δημοτικό Συμβούλιο έχει έρθει το γκρουπ FSG, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Express και του Paul Joyce, με σκοπό την 2η φάση ανάπλασης του Anfield. Τα έργα αυτή την φορά αφορούν την κερκίδα του Anfield Road, τα οποία όταν ολοκληρωθούν θα ανεβάσουν την χωρητικότητα στις 60.000 θέσεις.

Το ρεπορτάζ της Express αναφέρει αναλυτικά ότι «άλλαξε η οπτική του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που διευκόλυνε το FSG να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του για ανανέωση του Anfield και επιπλέον να συμφωνήσει ήδη για περεταίρω εργασίες στο γήπεδο, με ανακατασκευή της εξέδρας του Anfield Road, που θα αυξήσει τη χωρητικότητα στις 60.000 θέσεις».

«Ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου του Fenway Sports Group, John W. Henry και ο πρόεδρος του, Tom Werner, αναμένεται να βρεθούν στο Anfield το Σάββατο για τα εγκαίνια της νέας Main Stand, που αύξησε κατά 8.500 χιλιάδες την χωρητικότητα του γηπέδου- στις 54.000 θέσεις συνολικά -, κάτι που αναμένεται να προσφέρει 20 με 25 εκατ. λίρες σε κέρδη ανα σεζόν, το οποίο σημαίνει ότι σε 5 με 6 χρόνια η ομάδα θα μπορέσει να αποπληρώσει το δάνειο που πήρε για την ανάπλαση του γηπέδου».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com