Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για Markovic

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για Markovic

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης


Στην Πορτογαλία και την Sporting Λισαβόνας θα αγωνιστεί αυτήν την αγωνιστική σεζόν ο Lazar Markovic, καθώς θα παραχωρηθεί ως δανεικός από τους «Reds».

Σύμφωνα με πηγές, ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός ήταν μέχρι πρότινος αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από 2 χρόνια στην Πορτογαλία και στην Sporting, που είχε δείξει θερμό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς αναζητούσε έναν προορισμό εντός «Νησιού», κίνηση που θεωρούσε καλύτερη για την καριέρα του.

Τελικά, με μόλις λίγες ώρες να απομένουν για το τέλος των μεταγραφών, ο Lazar Markovic αποφάσισε να συναινέσει στην μετακίνησή του με μονοετή δανεισμό στα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας, οπού θα συναντήσει και τον παλιό προπονητή του στην Benfica, Jorge Jesus.

Η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας ήθελε αρχικά να αγοράσει τον παίκτη (προσφέροντας μέχρι και 16 εκατομμύρια λίρες), ο οποίος όμως ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, πείθοντας και τους ιθύνοντες της Liverpool ότι άλλος ένας χρόνος «παραστάσεων» θα του κάνει καλό και θα ενισχύσει τις πιθανότητές του στο να μπει στα πλάνα του Jurgen Klopp την επόμενη σεζόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com