Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς παραμονή ο Ilori

Προς παραμονή ο Ilori

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ένας παίκτης που η Liverpool δεν σχεδίαζε να κρατήσει αλλά τελικά μάλλον θα της μείνει στα χέρια είναι ο Tiago Ilori, ο οποίος παρεπιπτόντως αποκτήθηκε από την ομάδα μας τέτοια μέρα το 2013.

Η Liverpool δεν πρόκειται να παραχωρούσε τον παίκτη για ψίχουλα μόνο και μόνο για να φύγει και παρόλο που Granada και Valencia ενδιαφέρθηκαν να πάρουν τον παίκτη δανεικό έπεσαν στο σκόπελο Liverpool. Η ομάδα μας αρνείται να τον αφήσει να φύγει δανεικό ξανά και φαίνεται πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες 4 ώρες ο παίκτης θα παραμείνει στο Anfield.

Ο Ilori έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018 και κατά πάσα πιθανότατα αν δεν αποχωρήσει θα προπονείται εφεξής με την Under 23 καθώς δύσκολα θα ανοίξουν ξανά οι πόρτες του Melwood και της πρώτης ομάδας για αυτόν. Η ομάδα θέλει σε αυτήν την περίπτωση να εκμεταλλευθεί την όση εμπειρία έχει στα 23 με παραστάσεις από εξωτερικό ώστε να βοηθήσει τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας. Απομένουν βέβαια ακόμη κάποιες ώρες για να μπορούμε με βεβαιότητα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com