Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν μασάει τα λόγια του ο Collymore

Δεν μασάει τα λόγια του ο Collymore

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Σε αρθρογραφία του, ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Stan Collymore μίλησε με σκληρά λόγια για τον προπονητή της ομάδας, Jurgen Klopp μετά την πολύ κακή εικόνα και την ήττα το περασμένο Σάββατο από την Burnley!

¨Μπορώ να κριτικάρω τον Jurgen? Μπορεί κάποιος? Ή είναι ένας δυνατός προπονητής ώστε όλοι να οφείλουμε να περιμένουμε τυφλά να αποδώσει με σταθερότητα ως υψηλά αμειβόμενος και δεμένος με πολυετές συμβόλαιο? Θέλω να τα πηγαίνει καλά η ομάδα και ενθουσιάζομαι όταν το gegenpressing δουλεύει αλλά στην Ισπανία ή τη Γερμανία ξεπερνάς πολλές ομάδες επειδή απλά δουλεύεις σκληρά. Εδώ στην Αγγλία όλες οι ομάδες το κάνουν αυτό. Υπάρχει κάποια πρόοδος αλλά μου θυμίζει τη Newcastle του 95-96 που πήγαινε πολύ μπροστά και μετά πάλι πίσω στα ίδια. Αυτό δεν θα φέρει τίτλους και ο Klopp προσελήφθη για αυτό και όχι για να υπάρχει ένας ¨χαμογελαστός και αύριο όλα θα είναι καλά προπονητής¨. Κόντρα στην Burnley δεν είχαν αυτοπεποίθηση, πίστη, τέμπο ή ταχύτητα που είχαν η United ή η City. Kαι οι δύο αυτές ομάδες έπαιξαν με την ένταση και την ¨αγριάδα¨ που παίζει ένας διεκδικητής του τίτλου. Η Liverpool πάσαρε χαλαρά την μπάλα χωρίς αναγκαιότητα και ταχύτητα, σήμα κατατεθέν ενός προπονητή που επιθυμεί gegenpressing. Κάποιοι θα πουν δεν είναι η ομάδα του. Ναι αλλά ούτε του Mourinho ή του Guardiola ούτε του Ranieri πέρυσι! Καλή είναι η υπομονή και εγώ είμαι υπέρ του ενός ξεκάθαρου ακόμη και χρονοβόρου πλάνου αλλά Plan B τι είναι αυτό? Όταν το τέμπο του πρωταθλήματος σε δαγκώνει και δεν μπορείς να διαλύσεις τη City εκτός έδρας όπως πέρυσι τι κάνεις? Ένας ψηλός παίκτης σαν τον Ibra? Δυστυχώς πουλήθηκε πριν λίγες μέρες στην Palace και πλέον δεν υπάρχει μία φυσική παρουσία συνολικά. Όσον αφορά τον Sturridge ή βάλε τον κεντρικό επιθετικό με μία ισορροπημένη τριάδα από πίσω ή άσε τον να φύγει. Έδειχνε απογοητευμένος κόντρα στην Burnley και αν και είναι ακόμη νωρίς νομίζω θα έχει προβλήματα αν δεν πάρει ότι μπορεί από έναν εξαιρετικό κεντρικό επιθετικό.¨ δήλωσε ο Collymore.

Η κριτική του πρώην άσου των ¨Reds¨ ήταν δριμεία ωστόσο οφείλουμε σα σελίδα να δηλώσουμε πως τα περισσότερα σημεία δεν μας βρίσκει αντίθετους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com