Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Benteke κατηγορεί τον Klopp!

Ο Benteke κατηγορεί τον Klopp!

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

 

Η Crystal Palace υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα τον Christian Benteke για 27 εκατομμύρια λίρες (32 με τα πιθανά bonus). Ο Βέλγος διεθνής, τον οποίο είχε φέρει στη Liverpool την προηγούμενη σεζόν ο Brendan Rodgers, μετά από ένα καλό ξεκίνημα, απέτυχε να εντυπωσιάσει τον Jürgen Klopp αφού το στυλ παιχνιδιού των Divock Origi και Roberto Firmino ταίριαζε καλύτερα στο gegenpressing που εφαρμόζει ο Γερμανός. Σε 42 συνολικά εμφανίσεις που είχε τη σεζόν 2015-16 σκόραρε 10 goals.

 

Όταν έφυγε ο Βέλγος από το Merseyside έκανε τις εξής δηλώσεις για τις μέρες που πέρασε στην ομάδα μας:

»Θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα στη Liverpool αλλά χρειαζόμουν να μου δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη ο Jürgen Klopp. Πολλά πράγματα συνέβησαν στη Liverpool. Όταν πήγα ήταν προπονητής ο Brendan Rodgers αλλά μετά απολύθηκε και ήρθε ο Jürgen, ο οποίος είχε το δικό του πλάνο, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου.»

 

Ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Palace για επόμενο σταθμό της καριέρας του:

»Συνάντησα πολλές φορές τον προπονητή πριν υπογράψω και αυτός (ο Alan Pardew) είναι ο λόγος που ήθελα να έρθω εδώ (στην Crystal Palace). Χάρηκα πολύ που άκουσα για το project του και για αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Έκανα επίσης τη δική μου έρευνα και είδα ότι υπάρχουν μερικοί υπέροχοι wingers στην ομάδα και για αυτό πιστεύω ότι θα πετύχω εδώ».

 

Αυτή η τελευταία δήλωση του Big Ben είναι και η πιο ουσιαστική. Δεν ξέρουμε αν θα πετύχει στην Palace (του το ευχόμαστε) αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι είχε μία κακή σεζόν στη Liverpool. Επί Rodgers, όντας ένα κλασικό φορ περιοχής, περίμενε σέντρες από τους wingers (που δεν είχαμε!) και επί Klopp όντας υπερβολικά βαρύς ήταν αδύνατον να πρεσάρει σε όλο το γήπεδο, όπως ήθελε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com