Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη με γκολ για τον Ibe με τους Reds

Νίκη με γκολ για τον Ibe με τους Reds

Μπορούμε να πούμε ότι η 3η συνεχόμενη νίκη της Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις αλλά ουσιαστικά και η πρώτη της εκτός έδρας νίκη σε Ευρωπαικό έδαφος μετά από τρία χρόνια σχεδόν, δείχνουν κάτι! Την επίδραση που αρχίζει να έχει ο νέος της προπονητής στην ψυχολογία και τον ρυθμό της ομάδας.

Στην 30η του εμφάνιση ο Ibe κατάφερε να σκοράρει μετά από πάσα του Firmino και αυτό το γκολ στάθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Το τελικό σκορ όμως αδικεί τους Κόκκινους οι οποίοι κυριάρχησαν και κατάφεραν να ελέγχουν τον αγώνα σχεδόν στη διάρκεια του, μπροστά σε ένα γεμάτο Kazan Arena.

Μετά από 3 διαδοχικές ισοπαλίες ,η πρώτη νίκη τους στο Europa League αφήνει τη Liverpool σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση. Βρίσκονται με 2 βαθμούς λιγότερους στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Sion,και στις 26 Νοεμβρίου υποδέχονται την Bordeaux στο Anfield.

Την τελευταία φορά που η Liverpool κέρδισε σε ξένο έδαφος , ήταν Δεκέμβριος του 2012 στο Udine και σκόρερ ήταν ο Joe Allen ,το μοναδικό «επιζών» μέλος εκείνης της ομάδας.

Ο Klopp «κατέβασε» λοιπόν την πιο δυνατή ομάδα που είχε στη διάθεση του με δεδομένο επίσης την παράδοση των Ρώσων απέναντι σε Αγγλικές ομάδες στο γήπεδο τους. Chelsea, Tottenham και Wigan ηττήθηκαν εκεί, έστω και μ’ ένα γκολ διαφορά.

Πρώτη λοιπόν εμφάνιση του Benteke στην αρχική ενδεκάδα μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. Αν και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο , δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Sergei Ryzhikov στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφεραν βέβαια να απειλήσουν σε 2-3 περιπτώσεις , με το δοκάρι του Milner, και με την καλή ευκαιρία του Benteke που έσωσε πάνω στη γραμμή ο Kverkvelia. Ο τελευταίος μάλιστα δημιούργησε σύγχυση στην άμυνα του με την λάθος κεφαλιά που είχε προς το τέλος του α’ ημιχρόνου μετά τη σέντρα του Ibe .

Μόλις 7 λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου και μετά από πάσα του Firmino, ο Ibe θα στείλει με υπέροχο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα. Αμέσως μετά ο Milner κόντεψε να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν κόβοντας τη μπάλα από δεξιά, ανάγκασε τον Ryzhikov να αποκρούσει το δυνατό σουτ του .

Η Rubin προσπάθησε προς το τέλος του αγώνα να ασκήσει κάποια πίεση για να σώσει την Ευρωπαική της παράδοση απέναντι στις Αγγλικές ομάδες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Rubin Kazan: Ryzhikov, Cotugno (Ustinov 81), Kverkvelia, Kambolov, Georgiev, Nabiullin, Kislyak (Akhmetov 70) , Kannunikov, Marques(Ozdoev 45), Karadeniz, Devic . Subs: Lemos, Haghighi, Bilyaletdinov, Dyadyun.

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can(Skrtel 90), Allen, Ibe, Firmino(Lucas 81) ,Milner (Lallana 61), Benteke. Subs: Bogdan, Origi, Coutinho, Brannagan.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com