Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H λέσχη Πάτρας δίπλα στους πρόσφυγες

H λέσχη Πάτρας δίπλα στους πρόσφυγες

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η λέσχη φίλων Liverpool  Πάτρας. Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει να στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει αντικείμενα και τρόφιμα για τους ανθρώπους το δράμα των οποίων έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι, στην προσπάθειά μας να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σκεφτήκαμε να ανταποκριθούμε στην έκκληση της ΜΚΟ Αγκαλιά, μιας από τις πιο δραστήριες οργανώσεις εθελοντών στην Λέσβο για το προσφυγικό, και να συγκεντρώσουμε κάποια συγκεκριμένα είδη που έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο.

Τα είδη είναι: – άνετα παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) – κάλτσες σε καλή κατάσταση (ανδρικές, γυναικείες, παιδικές) – ξηρή τροφή, κονσέρβες κάθε είδους (εκτός από χοιρινό) – γάλατα που διατηρείται εκτός ψυγείου Ας μαζέψουμε ό,τι μπορεί ο καθένας, ακόμα κι ένα γάλα, από ένα πράγμα ο καθένας μας θα μπορέσουμε να μαζέψουμε αρκετά στο τέλος. Η Γενική Ταχυδρομική ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά των προσφορών στο νησί. Θα μπορείτε να τα φέρετε στο στέκι μας, τις ημέρες των επόμενων δύο αγώνων Πέμπτη και Κυριακή, και θα τα παραδώσετε στον Δημήτρη ή στην Γαλάτεια. Πραγματικά αξίζει η προσπάθειά τους εκεί πέρα και ας μην τους αφήσουμε να περπατούν μόνοι…YNWA

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com