Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > The end!

The end!

Η Liverpool κυριολεκτικά αυτοκτόνησε αφού παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 μέχρι το 79′ της αναμέτρησης κόντρα στην Crystal Palace,  αναδείχτηκε τελικά ισόπαλη με 3-3. Το όνειρο του τίτλου λοιπόν απομακρύνεται οριστικά σε μια χρονιά όμως που η ομάδα του Brendan Rodgers πρόσφερε μεγάλες στιγμές και τεράστιες νίκες κάνοντας τον κόσμο της ομάδας περήφανο.

Α’ ημίχρονο:

“Εναέρια απειλή” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο πρώτο μέρος η Liverpool. Οι “κόκκινοι” απείλησαν την Crystal Palace κυρίως με κεφαλιές και με μία τέτοια του Allen στο 18′, μετά από κόρνερ του Gerrard, άνοιξαν το σκορ. Πριν το γκολ του Ουαλού (το πρώτο του με τη φανέλα της Liverpool) είχαν προηγηθεί άλλες δύο καλές στιγμές με κεφαλιές του Sakho στο 8′ και του Johnson στο 16′, που όμως κατέληξαν άουτ. H Palace από την άλλη πλευρά, παρότι δε δημιούργησε κάποια φάση στις αρχές του ημιχρόνου, “ξύπνησε” μετά το ημίωρο και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Στο 33′ ο Puncheon ανάγκασε τον Mignolet σε απόκρουση με χαμηλό σουτ εκτός περιοχής και δύο λεπτά αργότερα, ο Jedinak έκανε το ίδιο με ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής.

Β’ ημίχρονο:

Στην επανάληψη η Liverpool μπήκε δυνατά και στο 53′ διπλασίασε το προβάδισμά της με συρτό σουτ του Sturridge λίγο έξω από την περιοχή. Το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 55′ και μετά από ωραίο ένα-δύο με το Sterling, ο Suarez έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Speroni, ωστόσο η συνέχεια ήταν πικρή για τους “κόκκινους”. Στο 78′ ο Delaney μείωσε σε 1-3 με μακρινό σουτ, δύο λεπτά αργότερα ο Gayle έγγραψε μέσα από την περιοχή το 2-3, μετά από ωραία πάσα του Bolasie και τέλος, στο 88′, ο ίδιος παίκτης, ξανά με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 3-3, “πληγώνοντας” τη Liverpool.

Συνθέσεις

Crystal Palace (Pullis)Speroni, Mariappa, Dann, Delaney, Ward, Dikgacoi (Ince 85′), Jedinak, Ledley, Bolasie, Puncheon (Gayle 65′), Chamakh (Murray 71′)

Liverpool 
(Rodgers)Mignolet, Johnson, Flanagan, Skrtel, Sakho, Gerrard, Allen, Lucas, Sterling (Coutinho 78′), Sturridge (Moses 86′), Suarez

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com