Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Rodgers: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Μπορεί ακόμα να μην έχει τελειώσει τίποτα όμως στο στρατόπεδο της Liverpool επικρατεί ένα παράξενο κλίμα ανησυχίας και γκρίνιας. Ο Brendan Rodgers έσπευσε αμέσως να διορθώσει αυτό το κλίμα λέγοντας ότι πρέπει να παραμείνουν όλοι ενωμένοι ανεξαρτήτου της τελικής θέσης τους στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο γιατί φέτος απειλείτε να συνεχιστεί η ξηρασία στα πρωταθλήματα που κρατάει από το 1990 (!).

Ο τεχνικός των «Reds» διαψεύδει κατηγορηματικά όσους πιστεύουν στο ‘‘τώρα ή ποτέ’’ λέγοντας πως φέτος η ομάδα έκανε μια νέα αρχή και πως η πορεία που θα ακολουθήσει θα είναι γεμάτη επιτυχίες και χαρές. Ακόμα και να μην καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, πολύ σημαντικό είναι ότι επιστρέφει στο Champions League μετά από πολλά χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι τεράστια είδηση και σημαίνει την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες. Αργά ή γρήγορα η Liverpool θα γίνει η ομάδα φόβητρο που ήταν κάποτε.

Ο Rodgers δήλωσε τα εξής :

«Όταν υπέγραφα στην Liverpool έλεγα από μέσα μου ότι θα κάνω ότι μπορώ για να επαναφέρω την ομάδα εκεί που της αξίζει και της πρέπει, στην ελιτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Κανείς δεν περίμενε την φετινή μας πορεία, βάλαμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το ροστερ, είναι πολύ καλό και νεανικό σύνολο με πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Φυσικά και θα πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες αλλά ο κορμός θα μείνει ως έχει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, είμαστε Liverpool !»

Πηγή: www.englishfootball.gr

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com