Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Marco Silva: «Πριν 3 βδομάδες το ματς με Liverpool θα ήταν πιο εύκολο»

Marco Silva: «Πριν 3 βδομάδες το ματς με Liverpool θα ήταν πιο εύκολο»

Ο Marco Silva παραδέχτηκε την κακή κατά τη γνώμη του για την ομάδα του χρονική στιγμή στην οποία έρχεται το παιχνίδι της με τη Liverpool για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Ο προπονητής της Fulham αναγνώρισε το κακό momentum των Reds, δήλωσε ωστόσο ότι περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του Klopp.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Πορτογάλου στη συνέντευξη τύπου του ενόψει της αναμέτρησης του Craven Cottage ήταν οι εξής:

«Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουν.»

«Όλοι γνωρίζουμε τη Liverpool, όλοι ξέρουμε ότι προέρχονται από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στην Premier League, και φυσικά το να αποκλειστούν από το Europa League ήταν επίσης δύσκολο για αυτούς.»

«Μέσα σε δέκα μέρες έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά και να παλέψουν για τον τελικό, και επίσης έχασαν τρεις σημαντικούς βαθμούς στην έδρα τους, κάτι που δεν τους συμβαίνει συχνά.»

«Είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει περισσότερα πράγματα από εμάς από ότι αν είχαν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια τους.»

«Φυσικά δεν προετοιμαζόμαστε εξαρτώμενοι από το ποια θα είναι η αντίδρασή τους. Προετοιμάζουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι και το τι περιμένουμε από αυτούς, προσπαθούμε να εξερευνήσουμε πράγματα στα οποία δεν είναι τόσο δυνατοί, και θέλουμε να γνωρίζουμε τις απειλές τους, καθώς είναι πάντα απειλητικοί.»

«Αν με ρωτάτε, περιμένω ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι αν το ματς γινόταν τρεις βδομάδες πριν. Δεν ξέρουμε αν θα παρουσιαστούν με την ίδια αυτοπεποίθηση.»

Klopp και Marco SIlva στο Anfield.
Klopp και Marco SIlva στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com