Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χρειαζόμαστε τον καλό Trent»

Klopp: «Χρειαζόμαστε τον καλό Trent»

Ο Jürgen Klopp στο πλαίσιο των δηλώσεων του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Fulham, αναφέρθηκε στη σημασία των παικτών που έχουν επιστρέψει, τονίζοντας πως οι Reds έχουν ανάγκη την καλή απόδοση του Trent Alexander-Arnold.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τη σημασία των επιστροφών των Alexander-Arnold και Jota:

“ Είναι πολύ μεγάλη, αλλά το θέμα είναι ότι, χρειαζόμαστε τον Trent Alexander-Arnold, φυσικά, αλλά τον χρειαζόμαστε σε πολύ καλή φόρμα και αυτό είναι που πρέπει να κάνει τώρα. Δεν φταίει αυτός αν δεν ήταν ως τώρα σε φόρμα, είναι απλώς η κατάσταση, οπότε πόσο γρήγορα μπορούμε να τον κάνουμε να την βρει;”

“ Το ίδιο για τον Diogo, για τον Robbo, το ίδιο και για τον Mo. Όλοι είχαν τραυματισμούς που δεν είχαν ποτέ πριν. Ο Dom Szoboszlai, ίδιο. Ο Curtis, το ίδιο. ”

“ Είναι καλό να τους έχουμε, αλλά δεν έχει να κάνει με το ποιος φοράει τη φανέλα, το θέμα είναι πώς μπορούμε να αποδώσουμε; Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε τα αγόρια με τον καλύτερο τρόπο, να τα φέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην καλύτερη φόρμα. ”

“ Αλλά, φυσικά, κάθε παίκτης έχει ποιότητα ούτως ή άλλως, χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία. Μαζί τους έχουμε μια ευκαιρία. Μαζί τους σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική στιγμή, η ευκαιρία γίνεται όλο και μεγαλύτερη. ” Είπε ο Klopp.

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να βρουν ρυθμό σε αυτή τη φάση της σεζόν:

“ Ναι, δεν υπάρχει τέλειος τρόπος. Τα αγόρια λίγο πολύ πρέπει να το περάσουν μόνα τους. Τώρα έχουμε τον τραυματισμό με τον Conor Bradley, άρα σημαίνει ότι έχει φύγει μια λύση για το δεξιό μπακ. Είναι καλό που ο Trent επέστρεψε, οπότε τώρα μάλλον θα βρει τρόπο να μπει στο γήπεδο κάνοντας το. Έτσι είναι. ”

“ Μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό για τις επόμενες πέντε ημέρες και είμαι πολύ καιρό στη δουλειά και δεν ξέρω κανέναν που μπορεί να επιταχύνει αυτά τα πράγματα. Εξαρτάται από τη στιγμή. Όσο καλύτερα παίζει η ομάδα, τόσο πιο εύκολο είναι για τα αγόρια να μπουν μέσα και να ανεβάσουν ταχύτητα. Αν δεν είμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή, είναι πραγματικά δύσκολο και για αυτούς.. ”

“ Τα αγόρια που έπαιξαν, έχουν πολύ περισσότερο ρυθμό, πρέπει να δείξουν το επίπεδο και τα άλλα αγόρια να χωρέσουν και μετά να μας ωθήσουν στο επόμενο επίπεδο. ”

Jürgen Klopp και Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com