Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το ματς με τη Fulham και τη μάχη του τίτλου

Ο Klopp για το ματς με τη Fulham και τη μάχη του τίτλου

Ο Jürgen Klopp αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής στο Λονδίνο με αντίπαλο τη Fulham για την Premier League, καθώς και στη μάχη του τίτλου, με τη Liverpool να βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την αντίδραση πρέπει να δείξει η ομάδα μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής:

“ Δυστυχώς, όλοι μας είχαμε αρκετές ευκαιρίες να το μάθουμε ανά τα χρόνια. Δεν υπάρχει καμία σεζόν που να μπορώ να θυμηθώ όπου δεν υπήρχαν στιγμές που να σκέφτηκα: «Έπρεπε να το είχαμε κερδίσει, έπρεπε να το είχαμε κάνει», τέτοια πράγματα. Είναι μέρος της ζωής μας συνεχώς. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Ποτέ δεν έχει να κάνει με το πόσα χτυπήματα θα δέχεσαι, είναι πάντα το πώς τις αντιμετωπίζεις, τις λίγες που τους επιτρέπεις, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση – όπως κάναμε πάντα. Δεν είναι λοιπόν αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Απλώς το πρόβλημα είναι ότι είναι οι ομάδες με τις οποίες παίζουμε. ”

“ Θα βρούμε έναν τρόπο να είμαστε θετικοί, να δούμε την ευκαιρία μπροστά μας και όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά τότε πρέπει να παίξεις έναν αντίπαλο που έχει τους δικούς του στόχους, ίσως περισσότερο χρόνο για ανάκαμψη, όλα αυτά τα πράγματα, διαφορετικές καταστάσεις γενικά. ”

Κατά πόσο πιστεύει την κατάκτηση του τίτλου:

“ Αυτό προφανώς δεν είναι στο χέρι μας. Νομίζω ότι αν κερδίζαμε όλα τα παιχνίδια μας, ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαστε πρωταθλητές. Ίσως πρέπει να κερδίσουμε μόνο πέντε ματς, αλλά κανείς δεν ξέρει. Ποιος θα πίστευε ότι η Arsenal έχανε από την Aston Villa; Αλλά ήταν πάντα ξεκάθαρο αν είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, σκέφτεσαι, «Aston Villa, ουάου» – πρέπει να πάμε ακόμα εκεί, οπότε δεν είναι από τα αγαπημένα μου εκτός έδρας παιχνίδια – αλλά απλώς συμβαίνει. ” Είπε ο Klopp.

“ Τώρα καθόμαστε όλοι εδώ και σκεφτόμαστε, «Εντάξει, η City θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια της». Ναι, αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, αλλά έχουν πολλά παιχνίδια να παίξουν, δύσκολους αντιπάλους επίσης. Δεν τους σκεφτόμαστε. ”

“ Απλώς, πώς μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι θα αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά παιχνίδια εμείς; Είχαμε μια κακή εβδομάδα [την περασμένη εβδομάδα] ως προς τα αποτελέσματα – ούτε καν ως προς την απόδοση [σε] όλες και [είχαμε] καλές στιγμές, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν χρησιμοποιήσαμε μία από αυτές, οπότε αυτό δεν είναι υπέροχο. ”

“ Αλλά το χειρότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να μην έχεις ευκαιρίες – αυτό είναι το χειρότερο και γι’ αυτό είμαι απόλυτα θετικός, ώστε να μπορώ επεξεργάζομαι τα πράγματα σωστά. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. ”

Αν θα παίξει όλο η εμπειρία που έχουν πλέον οι παίκτες του ρόστερ:

“  Έχουμε βρεθεί σε μία θέση που δεν έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος. Το χάσαμε με ένα βαθμό και τέτοια πράγματα, οπότε τι είδους εμπειρία είναι αυτή – [ότι] ξέρουμε πώς να φτάσουμε εκεί; Δεν πρόκειται για αυτό, δεν είναι αυτή η κύρια διαφορά. Είναι καλό να ξέρεις ότι είσαι καλός, ότι μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα σε άλλες ομάδες. ”

“ Αλλά το πράγμα είναι ξεκάθαρο: αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής στην Premier League, πρέπει να είσαι κοντά στην τελειότητα. Και αν δεν είμαστε τέλειοι, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αναποδιές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή με τον τέλειο τρόπο – και αυτό κάνουμε τώρα. Είχαμε λοιπόν μια βδομάδα που μας πήγε πίσω, αν θέλετε, με τρία παιχνίδια που δεν μας άρεσε πολύ, ειδικά τα αποτελέσματα, και τώρα πρέπει να αρχίσουμε να το ανατρέπουμε. ”

Όσο για τον αγώνα με τη Fulham: 

“ Τώρα κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη West Ham, οπότε μάλλον τη βοηθάει και αυτό. Του έριξα μόνο μια ματιά [του αγώνα], αλλά [κέρδισαν] με λιγότερη κατοχή από τη West Ham, οπότε προφανώς μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση από αυτό που κάνουν συνήθως. Αυτό είναι ενδιαφέρον. Ο Marco είναι απλώς ένας εξαιρετικός προπονητής, πρέπει να πω, πάντα μου άρεσε, πάντα μου άρεσε αυτό που έκανε και [τι] κάνει ξανά εκεί. Είχαν λίγο περίεργη σεζόν – δεν τα πήγαιναν καλά, μετά τα πήγαν ιδιαίτερα καλά, μετά πάλι μερικά αποτελέσματα που λέγατε, «Ω, τι έγινε τώρα;». αλλά κέρδισαν πέντε σερί και με πραγματικά υψηλά αποτελέσματα. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Και τώρα είναι μάλλον σε μια πιο σταθερή περίοδο και αν δεν μπορείς να παλέψεις για την Ευρώπη, τότε δεν πρέπει να είσαι σε μάχη για τον υποβιβασμό. Πάλεψαν λίγο για την Ευρώπη, ίσως το κάνουν ακόμα, αλλά δεν θα εμπλακούν σε μάχη για τον υποβιβασμό, οπότε αυτό είναι πραγματικά καλό. Μπορούν λίγο πολύ να είναι ήρεμοι, να είναι ο εαυτός τους. ”

“ Πάντα έτσι είναι μια τέτοια μέρα, πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από αυτούς, ακόμα κι όταν είναι στα καλύτερα τους. Αυτό θα προσπαθήσουμε. ”

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com