Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς»

Robertson: «Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς»

Η Liverpool δεν θα πρέπει να χάσει άλλους βαθμούς στη φετινή κούρσα τίτλου της Premier League, αν θέλει να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Andy Robertson, μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Crystal Palace την Κυριακή.

Ο Σκωτσέζος ήταν εκ των κορυφαίων των Reds στο ματς της Κυριακής, αποτρέποντας μάλιστα το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, με μια φοβερή απομάκρυνση πάνω στη γραμμή.

Ο Robbo ανέφερε στο site του συλλόγου:

“ Αυτή η ομάδα παιδιών δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται. Είναι πολύ απογοητευτικό να βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα, να είμαστε τρίτοι και να βασιζόμαστε στις 2 ομάδες που να χάσουν βαθμούς. ”

“ Από την περασμένη εβδομάδα, δεν έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση. Από εκεί προέρχεται η απογοήτευση. ”

“ Αλλά εκεί είμαστε, είναι αυτό που είναι. Πρέπει να είμαστε τέλειοι από εδώ και πέρα, αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλους βαθμούς και ας δούμε τι θα κάνουν οι άλλες δύο ομάδες. ”

“ Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί. Πρέπει να μαζέψουμε τους πάντες στα αποδυτήρια γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πεσμένοι, είτε έχασαν ευκαιρία, είτε έδωσαν την μπάλα στον αντίπαλο, είτε οτιδήποτε άλλο. ”

“ Παίρνουμε ό,τι έχουμε, πηγαίνουμε ξανά την Πέμπτη και δίνουμε ό,τι έχουμε. ” Ανέφερε ο Robertson.

Ο Andy Robertson τα έδωσε όλα την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com