Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών θα είναι το φετινό για την Liverpool

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών θα είναι το φετινό για την Liverpool

Αυτό το καλοκαίρι για την Liverpool θα μπορούσες να πεις ότι είναι το «καλοκαίρι των αποχωρήσεων», με την αποχώρηση του Jurgen Klopp να ακολουθούν σημαντικά στελέχη και αυτό να επεκτείνεται τώρα και στο τμήμα φυσικής κατάστασης.

Ο Klopp θα αποχωρήσει από το Anfield στο τέλος της σεζόν και παίρνει μαζί του τους δύο στενότερους βοηθούς του, τον Pepijin Lijnders και τον Peter Krawietz, εκτός από τον προπονητή ανάπτυξης ελίτ Vitor Matos.

Ο ανασχηματισμός του επιτυχημένου backroom staff των Κόκκινων, αφήνει πολλά στην FSG να εξελίξει αυτό το καλοκαίρι και αυτό θα περιλαμβάνει και το τμήμα φυσικής κατάστασης του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η Athletic, ο επικεφαλής του τμήματος αποθεραπείας και απόδοσης Andreas Schlumberger, θα αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο Merseyside. Ο Γερμανός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά «ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο» για να αποχωρήσει ένα χρόνο νωρίτερα.

Και μπορεί να μην είναι η μόνη πρωτοσέλιδη αποχώρηση στο τμήμα, καθώς υπάρχει επίσης αβεβαιότητα σχετικά με τον επικεφαλής του τμήματος φυσικής κατάστασης Andreas Kornmayer, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι. Ο Kornmayer δεν θα είναι άγνωστος στους οπαδούς, καθώς τον βλέπουν τακτικά να διευθύνει την προθέρμανση της Liverpool, τόσο πριν από τον αγώνα όσο και στην προπόνηση, και θα πρέπει να δει αν τον θέλει ο επόμενος προπονητής. Ήρθε για πρώτη φορά στη Liverpool το 2016 μετά από περισσότερα από 15 χρόνια στην Bayern Munich και συνεργάζεται στενά με τον Jurgen Klopp και τους παίκτες σε καθημερινή βάση.

Ο Schlumberger, εν τω μεταξύ, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Klopp στην Borussia Dortmund και σε μια παρόμοια κίνηση αποχώρησε όταν ο προπονητής έφυγε από τον σύλλογο της Bundesliga. Ο ρόλος του περιελάμβανε την παροχή βοήθειας σε παίκτες που χρειάζονται επιπλέον δουλειά για να ανακτήσουν τη φυσική τους κατάσταση μετά την επιστροφή τους από τραυματισμό, βοηθώντας τους να μην καταρρεύσουν ξανά κατά την επιστροφή τους σε πλήρη προπόνηση.

Οι ανακατατάξεις σε όλο το backroom staff της Liverpool μπορεί να μην έχουν τελειώσει ακόμα και πολλά θα εξαρτηθούν από το από ποιους θέλει να περιβάλλεται ο νέος προπονητής.

Το αφεντικό της Sporting CP Ruben Amorim, παραμένει ένας ισχυρός υποψήφιος, αν και η Liverpool επιμένει ότι δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών θα είναι το φετινό για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com