Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει η αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων

Παραμένει η αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων

Η Liverpool FC εξέδωσε ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει ότι η προγραμματισμένη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 2% για τη σεζόν 2024/25 θα ισχύσει κανονικά, παρά την έντονη αντίθεση από τους οπαδούς της ομάδας.

Μετά από μια διαμαρτυρία πριν από τον αγώνα εναντίον της Atalanta την Πέμπτη και ανακοινώσεις από ομάδες οπαδών ότι δεν ζητήθηκε η γνώμη τους σχετικά με τις προγραμματισμένες αυξήσεις των τιμών των εισιτηρίων, η Liverpool διοργάνωσε βιαστικά μια συνάντηση με το Supporters Board του συλλόγου το Σάββατο.

Και αμέσως μετά, ο σύλλογος εξέδωσε δήλωσε λέγοντας ότι «συμφώνησε να επανεξετάσει και να βελτιώσει την προσέγγιση δέσμευσής του» με το συμβούλιο υποστηρικτών.

Οι οπαδοί των Reds αντιτάχθηκαν στις αυξήσεις των τιμών των εισιτηρίων, με τις τιμές των εισιτηρίων σε όλο το ποδόσφαιρο να θεωρούνται ήδη από πολλούς ως πολύ υψηλότερες από ό,τι θα έπρεπε.

Στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης για το Europa League δεν υπήρξαν καθόλου σημαίες στο Kop, ενώ επηρεασμένη μπορεί να χαρακτηριστεί και η συνολική ατμόσφαιρα στο Anfield, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.

Μερίδα οπαδών ανησυχεί ότι αν γίνει ανεκτή μια αύξηση 2% τώρα, αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί από έτος σε έτος, και μια αύξηση 10% σε διάστημα πέντε ετών θα στοιχίσει πολλούς τοπικούς οπαδούς της Liverpool.

Το Kop σε φετινό αγώνα για το UEFA Europa League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com