Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Atalanta, Anfield και επιστροφές

Ο Klopp για Atalanta, Anfield και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Uefa Europa League με αντίπαλο την Atalanta στο Anfield.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε πρώτα στην επιστροφή των τεσσάρων στις προπονήσεις:

“ Θα πρέπει να το δούμε (αν θα παίξουν). Δεν βιαστήκαμε ποτέ με τα αγόρια. ”

“ Ο Diogo και ο Trent δούλεψαν ως ομάδα για δύο ή τρεις εβδομάδες και έπειτα μπορούσαν να κάνουν σωστή προπόνηση. Έδειχναν πολύ καλά χθες. Ο Stefan είναι λίγο διαφορετικά γιατί έμεινε έξω για πολύ περισσότερο καιρό. Ίσως έχει νόημα να του δώσουμε ένα παιχνίδι στην U21. ”

“ Ο Alisson είναι και αυτός στο δρόμο της επιστροφής. Έλειπε για 7-8 εβδομάδες και δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε πλήρη προπόνηση. ”

“ Τώρα επιστρέφουν όλοι στις προπονήσεις και τώρα θα δούμε πώς θα τους χρησιμοποιήσουμε. Θα χρειαστούμε όλα τα αγόρια. Χρειαζόμαστε ποιότητα στο γήπεδο συνέχεια γιατί πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.  ”

Αν η διοργάνωση σημαίνει περισσότερα επειδή δεν την έχει κατακτήσει:

“ Δεν είναι προσωπικό για μένα. Χάσαμε το 2016 από τους νικητές της διοργάνωσης (Sevilla), αλλά ήταν η αρχή για πολλά άλλα πράγματα. Από τη στιγμή που είδαμε την ευκαιρία να μπούμε στο Europa League, ήμασταν απεγνωσμένοι να το κάνουμε. Και καθώς είμαστε η Liverpool, θέλουμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση. ”

Για την Atalanta πρόσθεσε:

“ Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό ή κάτι τέτοιο. ” Είπε ο Klopp.

Για τη διαμαρτυρία του Spion Kop που δεν θα έχει σημαίες αύριο βράδυ:

“ Κατανοώ σίγουρα τις ανησυχίες και τις συζητήσεις. Είναι δύσκολο από την άποψή μου. Δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε. Θέλουμε να κάνουμε το γήπεδο διαθέσιμο για όλους. Είμαστε ένας αυτοσυντηρούμενος σύλλογος. Κάθε λίρα που κερδίζουμε επιστρέφει στο club. Αλλά καταλαβαίνω 100% αυτό που λένε οι οπαδοί. Είμαι σίγουρος ότι θα βρουν λύση. ”

“ Μπορεί να ξεκινήσει με διαμαρτυρία και μετά να ακολουθήσει συνάντηση. Αλλά αυτό που πρέπει να φροντίσουμε είναι να μην μπει τίποτα ανάμεσα σε εμάς και τους υποστηρικτές. Ανάμεσα σε αυτά τα 2, είμαστε η Liverpool. ”

Για το απαιτητικό πρόγραμμα:

“ Έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Αυτός ο ρυθμός είναι ο φυσιολογικός ρυθμός για εμάς. Δεν υπάρχουν μεγάλες προπονήσεις. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για προπόνηση. ”

Για το αν σκοπεύει να προπονήσει Ιταλικό σύλλογο:

“ Το μόνο ιταλικό πράγμα που ξέρω είναι το ιταλικό φαγητό. Αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζω μια περαιτέρω καριέρα ως προπονητής. Ρωτήστε με σε ένα χρόνο, αλλά τώρα δεν σχεδιάζω τίποτα. ”

Για τη δήλωση του Guardiola πως οι αγώνες με την Atalanta είναι σαν «επίσκεψη στον οδοντίατρο»:

“ Το να παίζεις εναντίον μας μπορεί να είναι σαν να πηγαίνεις και στον οδοντίατρο! Έχουν αλλάξει (από τότε που η Liverpool τους αντιμετώπισε τελευταία φορά), αλλά ο προπονητής είναι εκεί και ο τρόπος που παίζουν είναι αρκετά συνεπής. Περιμένουμε έναν οργανωμένο και έμπειρο αντίπαλο. ”

Για το φετινό αήττητο στο Anfield:

“ Είναι η σχέση της ομάδας με το κοινό. Η ατμόσφαιρα βασίζεται στην εμφάνιση. Οι οπαδοί είναι πολύ χαρούμενοι που βοηθούν, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε λίγο, και αυτό κάνουμε συνήθως. Δεν θεωρούμε δεδομένη τον την ατμόσφαιρα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να το δοκιμάσω ξανά, αν μπορέσουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο, οπότε αυτό σημαίνει ότι από άποψη ατμόσφαιρας, πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Οι οπαδοί είναι πολύ θετικοί. Ανυπομονώ για αύριο το βράδυ και θα πρέπει και εσείς, καθώς είναι ένα καλό μέρος για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. ”

Liverpool και Atalanta στην τελευταία συνάντηση τους στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com