Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Atalanta (preview)

Liverpool – Atalanta (preview)

Προημιτελική φάση του Uefa Europa League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Atalanta το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να αφήσουν πίσω τους την απογοητευτική ισοπαλία του Old Trafford και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Atalanta δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα το τελευταίο διάστημα και την Κυριακή γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Cagliari, ευρισκόμενη πλέον στην έκτη θέση της Serie A.

Από τον Klopp μπορούμε να περιμένουμε μια αρκετά δυνατή ενδεκάδα, αν και με ορισμένες αλλαγές από εκείνη της Κυριακής.

Σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στο Old Trafford οι διαφοροποιήσεις θα μπορούσαν να είναι η παρουσία των Konate, Joe Gomez, Curtis Jones, Harvey Elliott και Cody Gakpo αντί των Quansah, Bradley, Szoboszlai, Endo και Nunez.

Οι Reds για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έχουν πάρα πολλές απουσίες, αφού οι Alisson, Alexander-Arnold, Jota και Bajcetic έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, χωρίς όμως να είναι απαραίτητα διαθέσιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το πιθανότερο σενάριο θα είναι να δούμε τος Trent και Jota να επιστρέφουν την Κυριακή.

Ως απουσίες για τη Liverpool πλέον λογίζονται οι Matip, Thiago και Doak, με τους 2 πρώτους να έχουν ήδη τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Atalanta θα στερηθεί στην επίσκεψη της στο Anfield μονάχα τον Scalvini και στόχος της είναι να πάρει αποτέλεσμα στο Merseyside, όπως είχε κάνει και το 2020.

Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, οι Reds απέκλεισαν με άνεση την Sparta Praha, ενώ η Ιταλική ομάδα άφησε εκτός συνέχειας την Sporting CP του Ruben Amorim.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Halil Umut Meler.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων από το Champions League του 2020, όταν οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-5 εκτός έδρας, πριν ηττηθούν με 0-2 στο Anfield.

Liverpool και Atalanta κοντράρονται στον πρώτο προημιτελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com