Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Δείξαμε ξανά την νοοτροπία μας»

Mac Allister: «Δείξαμε ξανά την νοοτροπία μας»

Ο Alexis Mac Allister ήταν πιθανότατα ο κορυφαίος της Liverpool στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Brighton, με τον ίδιο να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα πως οι Reds έδειξαν ξανά ποια είναι η νοοτροπία τους.

Ο Αργεντινός για το πόσο δούλεψε η ομάδα για την ανατροπή δήλωσε:

“ Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, παίξαμε απέναντι σε μια απίστευτη ομάδα. Τους ξέρω πολύ καλά, ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά στο τέλος το κερδίσαμε, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι. ”

Για το 0-1 της Brighton στο δεύτερο λεπτό: 

“ Θα προτιμούσα να μην δεχθώ γκολ τόσο νωρίς! Αλλά η νοοτροπία των αγοριών είναι εκπληκτική, αυτό χρειάζεσαι όταν είσαι πίσω με 1-0. Σήμερα το δείξαμε ξανά. Αλλά, όπως είπα, την επόμενη φορά πρέπει να προσπαθήσουμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να μην χάνουμε. ”

Για την ανακούφιση μετά το 2-1 του Mo Salah:

“ Ναι, μου ζητάει κάποιες πάσες και ασίστ μέσα στην εβδομάδα! Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να είμαστε συνδεδεμένοι, του έδωσε μερικές πάσες. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε. Αυτή είναι η νοοτροπία που έδειξε γιατί στο πρώτο ημίχρονο έχασε δύο ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε την ποιότητά του. ” Είπε ο Macca στο Sky Sports.

Ο Alexis Mac Allister ξεχώρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του:
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com