Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση κόντρα στη Brighton»

Klopp: «Ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση κόντρα στη Brighton»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τη σημερινή επικράτηση της Liverpool με 2-1 επί της Brighton, σημειώνοντας πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του κόντρα στους Seagulls του Roberto De Zerbi.

Ο Γερμανός είπε για την εμφάνιση και την νίκη:

“ Ήταν, κατά την άποψή μου, η καλύτερη εμφάνιση που είχαμε απέναντι στη Brighton του Roberto [De Zerbi]. Περισσότερη κατοχή, καλύτερη κατοχή. Πολύ καλός ρυθμός στο παιχνίδι – εκτός από το γκολ, χάνουμε και την μπάλα. Μπορούμε να χάσουμε τη μπάλα ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχθείς γκολ. ”

“ Ήταν υπέροχο, υπέροχο τελείωμα επίσης, από όσο το είδα. Μου άρεσε πολύ η αντίδραση, αλλά είδα ότι και στο τελείωμα μας ήμασταν λίγο βιαστικοί. Αυτό δεν ήταν το ίδιο επίπεδο με όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορείς να δημιουργείς συνέχεια όπως κάναμε εμείς και τότε μία ή δύο από αυτές πρέπει να είναι κατάλληλες ευκαιρίες. δεν είχαμε αρκετά σουτ εύστοχα στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Έπρεπε να το κάνουμε αυτό καλύτερα, αλλά και πάλι πετύχαμε την ισοφάριση μετά από στημένο, που είναι πάντα ένα καλό και πολύ χρήσιμο πλεονέκτημα. Δείξαμε στα αγόρια μερικές καταστάσεις στο ημίχρονο και τους είπαμε τι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε, πού έπρεπε να ηρεμήσουμε και να βελτιωθούμε στην άμυνά μας.

“ Το δοκιμάσαμε και ελέγξαμε ξανά μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού, όσο περισσότερο μπορούσαμε εναντίον τους. Δεν είναι πάντα δυνατό γιατί είναι εξαιρετικά έντονο να το κάνεις. Είναι πραγματικά σκληρή δουλειά. ”

“ Η επιθετική γραμμή έπρεπε να δουλέψει σκληρά, έπρεπε να κάνει υπομονή την κατάλληλη στιγμή. Ο Wataru [Endo] και ο Macca [Alexis Mac Allister] στα σωστά κενά και ο Dom [Szoboszlai] ήταν η έκπληξη εκεί, ο κυνηγός, ο δημιουργός του χάους, και αυτό λειτούργησε πολύ καλά. ”

“ Είχαν κατοχή αλλά όχι την κατοχή που ήθελαν και αυτό βοηθάει. Πετύχαμε ένα υπέροχο δεύτερο γκολ, ένα υπέροχο τρίτο γκολ, αλλά δυστυχώς ήταν ελαφρώς οφσάιντ αλλά και πάλι ένα καλό γκολ. Στη συνέχεια πίστευα ότι θα ήμασταν λίγο πιο νευρικοί, αλλά στην πραγματικότητα νομίζω ότι τα αγόρια ήταν πραγματικά ήρεμα και αυτό μου άρεσε πολύ. ”

“ Ναι, είχαν ακόμα στιγμές, έτσι μπορεί να πάει και δεν μπορείς να τους απομακρύνεις εντελώς. Κερδίσαμε το παιχνίδι, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, οπότε ένα πολύ καλό απόγευμα. ” Είπε ο Klopp.

Για την απόδοση του Mac Allister:

“ Είδα πολλές ιδιαίτερες εμφανίσεις σήμερα. Ναι, ο Macca ήταν απίστευτος –απολύτως απίστευτη– αλλά όταν έχεις τέτοιο ταλέντο, όταν έχεις τέτοιο χαρακτήρα, τότε πρέπει να το δείξεις. Είναι ο Macca, μπορεί να το κάνει – έτσι κάνει. ”

“ Αυτός είναι ο Conor [Bradley], αυτός είναι ο [Jarell] Quansah, αυτός είναι ο Wataru, αυτός είναι ο Dom… είναι τόσο καλοί. Αυτός είναι ο Τζο Γκόμεζ. Τα αγόρια είναι καλά, οπότε το δείχνουν. Ναι, είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής αυτών των αγοριών, αλλά σταματώ να εκπλήσσομαι αν όντως αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο επειδή είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνουν και μετά όταν το κάνουν είναι εντάξει. ”

“ Εάν δεν μπορούν να το κάνουν, σκέφτομαι γιατί και πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε, αλλά όταν το κάνουν δεν εκπλήσσομαι όσο άλλοι ίσως, απλώς χαίρομαι όσο πιο συχνά μπορούν να το κάνουν. ”

Για την εμπειρία από κούρσες τίτλου που έχει η ομάδα:

“ Μου άρεσε η ατμόσφαιρα σήμερα. Όταν μιλάω για το ότι είμαστε νευρικοί ως σύνολο, ήμασταν πιο νευρικοί πριν από χρόνια. Έτσι, ήταν σχεδόν έτσι: όταν ήμασταν μπροστά στο 1-0, τότε πριν σκοράρουμε το δεύτερο ή το τρίτο, κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει λίγο στην κερκίδα. Αυτό ήταν πολύ καιρό πριν, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να αναπτύξουμε μαζί και μου άρεσε η αντίδραση του κοινού σήμερα – ο κόσμος ήταν πραγματικά στο παιχνίδι και μου αρέσει πολύ αυτό. ”

“ Επομένως, ως μονάδα, πρέπει να το ξεπεράσουμε [και] να αποφασίσουμε αν το απολαμβάνουμε ή όχι, λίγο πολύ. Θα είναι δύσκολο και ναι, μερικές φορές είναι τρομακτικό και ο καρδιακός ρυθμός θα είναι στο 180 ή 200 από καιρό σε καιρό, αν το παρακολουθήσεις ή αν παίζεις σε αυτό. ”

“ Αλλά αν όλοι μαζί το απολαύσουμε αυτό, τότε έχουμε μια ευκαιρία. Αν δεν το κάνουμε, έχουμε ακόμα μια ευκαιρία, απλά είναι πολύ πιο δύσκολο και γι’ αυτό προσπαθούμε να παραμείνουμε θετικοί σε όλες αυτές τις στιγμές. Είναι μια εξαιρετική κατάσταση που μας έφεραν τα αγόρια, είμαστε εκεί. ”

Τέλος, αν ο Salah έχει επιστρέψει στην καλύτερη φόρμα του:

“ Ναι, παίζοντας, απολύτως. Φανταστείτε αν ο Mo είχε τελειώσει όλες τις καταστάσεις στην καριέρα του, θα ήταν τρελά νούμερα, οπότε είναι απολύτως εντάξει. Ο Mo επίσης, όπως και άλλοι, ήταν λίγο βιαστικός στις τελικές καταστάσεις στο πρώτο ημίχρονο, τα τελειώματα δεν ήταν όπως μπορούν να είναι. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά μετά το να είσαι τόσο ήρεμος στην αποφασιστική στιγμή που πρέπει να τελειώσεις τη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαμε, ήταν η καλύτερη ποδοσφαιρική κατάσταση που παίξαμε, που έκανε τους πραγματικούς σκόρερ, οπότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα πάντα. Μπορούσε να παίξει 90 και κάτι [λεπτά] και τώρα πρέπει απλώς να συνεχίσουμε.”

“ Χρειαζόμαστε όλα τα αγόρια. Ο Darwin [Nunez] μας άνοιξε τόσους πολλούς χώρους, ο Lucho [Diaz] ήταν απίστευτος, οπότε όλοι ήταν πολύ καλοί σήμερα. Όπως είπα, οι δύο κεντρικοί χαφ, ήταν εξαιρετικοί. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Ήταν ένα πραγματικά πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρεις ακριβώς ότι θα είναι η πιο σκληρή δουλειά. Το να αμυνθούμε εναντίον τους είναι ίσως η μεγαλύτερη ένταση που απαιτείται στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά τα πήγαμε καλά. Δεν νομίζω ότι έπαιξαν πολλά τέτοια παιχνίδια τώρα, όπου κάποιος πίεσε με τον τρόπο που πιέσαμε εμείς, και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. ”

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας έμεινε ο Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com