Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jayden Danns: «Η πείνα για επιτυχίες μόλις ξεκίνησε!»

Jayden Danns: «Η πείνα για επιτυχίες μόλις ξεκίνησε!»

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο έφηβος επιθετικός Jayden Danns, έχει πραγματοποιήσει ένα αξιοσημείωτο ξεκίνημα στην ομάδα του Klopp, με τέσσερις εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα και δύο γκολ στο Anfield, κατακτώντας το μετάλλιο του νικητή στο Carabao Cup και υπογράφοντας νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του.

Με τη σεζόν 2023/24 να είναι η τελευταία του Klopp ως επικεφαλής των Reds, ο 18χρονος Danns μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την προθυμία του να μεγιστοποιήσει τον χρόνο που του απομένει με τον προπονητή και το επιτελείο του.

«Για να είμαι ειλικρινής, κάθε φορά που μίλησα με το αφεντικό ήταν πραγματικά ενθαρρυντικός και είναι το τέλειο πρότυπο», δήλωσε στο Liverpoolfc.com.

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και όταν τον κοιτάς εντυπωσιάζεσαι από την αύρα του. Kάθε φορά η κουβέντα μαζί του έχει νόημα και η σκληρή δουλειά είναι το μότο του! Ακόμα και ο Pep [Lijnders], είχε μεγάλη επιρροή σε μένα και επίσης, το μήνυμά του ήταν να δουλέψω σκληρά».

«Θα πάρω αυτό που μου δίνουν και θα δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται για να προσπαθήσω να τελειοποιήσω τα προσόντα μου και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ».

Η μετάβαση του Danns από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα έγινε ομαλά, καθώς οι πιο έμπειροι παίκτες, που πλέον αποκαλεί συμπαίκτες, καλλιέργησαν ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

«Για να είμαι δίκαιος, όλοι τους ήταν υπέροχοι μαζί μου. Ήταν πραγματικά φιλόξενοι, αλλά θα έλεγα ότι ο Ibou [Konate] ήταν ίσως ο σημαντικότερος. Είναι τόσο δοτικός ως χαρακτήρας, δε μπορείς να τον περιγράψεις με λόγια».

«Είναι στο μυαλό, για να είμαι ειλικρινής! Τον κοιτάζω ακόμα νομίζοντας ότι είναι κινηματογραφικός αστέρας, επειδή τον παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια! Όταν βάζει το χέρι του στον ώμο σου νιώθεις σαν στο σπίτι σου!»

«Όλη η ομάδα αποτελεί πηγή έμπνευσης, για να είμαι ειλικρινής. Μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει κερδίσει τα πιο σημαντικά τρόπαια. Προσπαθώ να απορροφήσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ».

«Έχουν όλοι θαυμάσια πράγματα να σου δώσουν και ως νέος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς να ζητήσεις, πραγματικά, να βρίσκεσαι δίπλα σε κορυφαίους παίκτες και να σου δίνουν συμβουλές. Κοιτάς τον Salah και θαυμάζεις το πόσο επαγγελματίας είναι…..και ναι, είναι απλά υπέροχο, για να είμαι ειλικρινής».

Ο Danns συνέχισε δηλώνοντας την αποφασιστικότητά του να ενισχύσει περαιτέρω την παραμυθένια ιστορία της συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα.
«Νομίζω ότι πάντα ήμουν πεινασμένος, ακόμη και από τότε που ήμουν νεότερος, εάν κάποιος παίκτης ξεκινούσε στη θέση μου, δε μου άρεσε».

«Έτσι, για να είμαι ειλικρινής, ο μεγάλος μου στόχος είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και να συνεχίσω να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος ως παίκτης, να προοδεύω και να προσπαθώ να βάζω γκολ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Η πείνα δεν έχει φύγει, μόλις ξεκίνησε! Αυτή η πρώτη γεύση είναι απλά απίστευτη, επομένως θέλω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έρχονται».

«Αυτός είναι ο σύλλογος της παιδικής μου ηλικίας και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Όπως είπα, όσες περισσότερες ευκαιρίες παίρνω τόσο περισσότερες ευκαιρίες θέλω να πάρω και στο μέλλον».

«Αλλά κι αν δεν τις πάρω, θέλω απλώς να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες να βρεθώ ξανά στην πρώτη ομάδα»

Jayden Danns: «Η πείνα για επιτυχίες μόλις ξεκίνησε!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com