Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις ομάδα του De Zerbi»

Klopp: «Πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις ομάδα του De Zerbi»

Ο Roberto De Zerbi είναι ένας εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της Liverpool και ο Jürgen Klopp τον αποθέωσε, μιλώντας ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τη Brighton.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει ηττηθεί από τη Liverpool σε 4 αγώνες εναντίον της και θα διεκδικήσει νέο θετικό αποτέλεσμα στο Anfield.

Ο Klopp στις δηλώσεις του ανέφερε:

“  Ο τρόπος που παίζει. Τι μπορώ να πω; Είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον τους. Είναι υπερκυρίαρχοι και δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς σωστή προπόνηση. ”

“ Δεν μπορείς απλά να βάλεις τη γραμμή στον τοίχο και να λες «έτσι παίζουμε». Υπάρχει πολλή δουλειά πίσω από αυτό, να πείσεις τους παίκτες γιατί άλλαξε πολύ ο τρόπος παιχνιδιού. ”

“ Ο τρόπος που πρέπει να παίξει ο τερματοφύλακας, ο τρόπος που οι κεντρικοί χαφ πρέπει να ξεκινήσουν, ο τρόπος που πρέπει να κινηθούν τα εξάρια, ο τρόπος που κινούνται τα δεκάρια, οι εξτρέμ, όλοι. Είναι μια ξεκάθαρη ιδέα, είναι προφανές. ”

“ Αλλά το να γνωρίζουν όλα αυτά δεν καθιστά ιδιαίτερα εύκολο να βρεις έναν τρόπο, γιατί δεν έχουν μόνο έναν τρόπο. Η φιλοσοφία είναι η ίδια, αλλά οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους είναι προφανώς διαφορετικοί, επομένως πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε πραγματικά ακριβείς, να δημιουργούμε χάος από καιρό σε καιρό – ενάντια σε ένα ξεκάθαρο σχέδιο, το χάος μπορεί να είναι η απάντηση μερικές φορές. ”

“ Σε άλλες καταστάσεις πρέπει να κάνουμε υπομονή και στην μπάλα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί. ”

“ Και μου αρέσει πολύ που ο τρόπος που παίζουμε συνήθως τώρα, πρόσφατα, δυσκολεύει και τις άλλες ομάδες να βρουν τρόπο να το αντιμετωπίσουν. Από προπονητική άποψη, είναι ένα παιχνίδι all-in. Χρειαζόμαστε όλες τις πληροφορίες μας , όλες μας τις γνώσεις. ”

“ Και ναι, αυτό τον κάνει κορυφαίο προπονητή, λόγω της επιρροής που είχε. Τον γνώρισα τέσσερις φορές και φαίνεται να είναι καλός τύπος. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω για το άτομο του, αλλά είδα την ποδοσφαιρική του ομάδα να παίζει αρκετά συχνά και μπορώ να πω ότι είναι κορυφαίος προπονητής. ” Σημείωσε ο Klopp.

Jürgen Klopp και Roberto De Zerbi στο AMEX.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com