Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, Alonso και επιστροφές

Ο Klopp για Brighton, Alonso και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Brighton για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στην απόφαση του Alonso να παραμείνει στη Leverkusen:

“ Μπορώ να μιλήσω για το ότι είναι ένας νέος προπονητής που είναι σε έναν σύλλογο και είναι επιτυχημένος. Έκανα λίγο πολύ το ίδιο (έμεινα) και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ο Xabi κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί και είναι πιθανό να κρατήσουν την ομάδα ενωμένη. Δεν είναι πάντα έτσι. Καταλαβαίνω ότι θέλει να το κάνει. ”

Για τις επιστροφές ενόψει Brighton:

“ Ο Curtis προπονείται. Ο Ibou είχε επιπλέον μέρα ξεκούρασης, τίποτα άλλο. Με τον Robbo θα το παίρνουμε μέρα με τη μέρα. Δεν θα προπονηθεί σήμερα, αλλά δεν είναι τόσο κακό. Είναι εντάξει. ”

“ Τα άλλα αγόρια από την επόμενη εβδομάδα βήμα-βήμα θα ενταχθούν σε τμήματα της ομαδικής προπόνησης. Θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτό. Δεν είναι πολύ μακριά. Όλοι κάνουν τα βήματά τους. Είναι θετικό. Ο Darwin έκανε την αποκατάστασή του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προπονήθηκε την πρώτη μέρα μερικώς και από τότε είναι σε πλήρη προπόνηση. ”

Για τη Brighton και τον αγώνα της Κυριακής πρόσθεσε:

“ Πάμε για τρεις βαθμούς, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ξέρουμε όμως πόσο δύσκολο είναι κόντρα στην Brighton. Ο Roberto κάνει απίστευτη δουλειά εκεί. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κόντρα στην Brighton. Έχουμε βελτιωθεί σε 18 μήνες από τότε που τους αντιμετωπίσαμε, στο πρώτο παιχνίδι του νομίζω ότι ήμασταν ο πρώτος αντίπαλος από τότε που ήρθε ο Roberto και δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε. ”

“ Ήταν πολύ εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα έβαλε την ομάδα στο δρόμο του. Από τότε μόνο βελτιώθηκε. Χρειαζόμαστε μια πραγματικά πολύ καλή ατμόσφαιρα και κατανόηση του παιχνιδιού επίσης. Το θέμα είναι να έχουμε κατοχή, πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή από ό,τι στα πρόσφατα παιχνίδια εναντίον τους. Δεν είναι ένα κανονικό παιχνίδι πρέσινγκ, πάει κόντρα στον ρυθμό μας, οπότε πρέπει να σπάσουμε τον ρυθμό τους. Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Πραγματικά ανυπομονώ. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό το κομμάτι της σεζόν είναι όπου έχουμε φέρει τους εαυτούς μας σε θέση να παλέψουμε για τα πάντα. Αν μου λέγατε το περασμένο καλοκαίρι ότι θα ήμασταν εδώ τώρα μαζί με τη Manchester City και την Arsenal, θα υπέγραφα το συμβόλαιο αμέσως. Όχι άλλες διακοπές, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο των συλλόγων. ”

Γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Brighton: 

“ Λόγω του τρόπου που παίζουν. Δεν μπορούσα να το κάνω εγώ. Αντιβαίνει στην προσωπικότητά μου, αλλά είναι ένα καλός τρόπος. Πολύ απαιτητικός από τους παίκτες, αυτό κάνει πολύ καλά ο προπονητής. Είναι πολύ ενδιαφέρον να το βλέπω και μου αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια τους. ”

“ Είναι απλά ένας διαφορετικός τρόπος, βασισμένος στην κατοχή, αλλά ακόμα πιο δομημένος από άποψη θέσης για κάθε παίκτη σε σύγκριση με τη City, που έχει μεγαλύτερη ελευθερία. Στην ημέρα τους, μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε και εμείς αυτό. ”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα ως το τέλος της σεζόν:

“ Να δώσουμε απολύτως τα πάντα και να αγνοήσουμε το χάος (τα μέσα) που προσπαθούν να δημιουργήσουν μετά από κάθε παιχνίδι. Απλώς τα δίνουμε όλα και φεύγουμε. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα και όλοι χρειάζονται τύχη με τραυματισμούς, δεν το είχαμε μέχρι τώρα, αλλά ελπίζουμε ότι τα αγόρια θα επιστρέψουν. ”

“ Έχουμε βρει τρόπο να παίξουμε. Πριν από τα παιχνίδια με τη City και τη United, παίξαμε μερικά από τα καλύτερά μας διαστήματα ποδόσφαιρου της σεζόν. Παίζουμε την Κυριακή και αυτός είναι αρκετός χρόνος για να ανακάμψουμε (από τη διακοπή). ”

Για σημασία των επιστροφών:

“ Πρέπει να επιστρέψουν. Βήμα βήμα πρέπει να περάσουμε αυτές τις περιόδους και τα αγόρια θα επιστρέψουν. Δεν έχουν χρόνο να ξαναβρούν τα πόδια τους, απλά πρέπει να αποδώσουν. Όλα ξεκινούν με την άμυνα και το πρέσινγκ και μετά με τον ρυθμό που πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Αυτοί είναι οι τελικοί μας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χάσεις έναν, αλλά είναι ένας τελικός, κάθε παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαζόμαστε και να κερδίσουμε τον τελικό στα πρώτα τρία λεπτά, πρέπει να τα παίξουμε κανονικά παιχνίδια. Μάθαμε πάνω στα 28 παιχνίδια πώς να το κάνουμε αυτό. ”

“ Είμαστε εδώ που είμαστε τώρα, έχουμε 10 παιχνίδια μπροστά μας, είναι πολύ νωρίς για να δούμε τη γραμμή του τερματισμού, αλλά είμαστε 28 παιχνίδια πιο κοντά και έχουμε πολλές πληροφορίες. Πολλές απαντήσεις μου αρέσουν που δεν ξέραμε ότι τις είχαμε στην αρχή της σεζόν. ”

“ Το Anfield πρέπει να πετάει την Κυριακή. Έχουμε μερικά εντός έδρας παιχνίδια και εκεί πρέπει να κάνουμε τη διαφορά. ”

Για την περίπτωση του Stefan Bajcetic: 

“ Το ποδοσφαιρικό μυαλό είναι φυσικό, αλλά ο ρυθμός είναι κάτι άλλο. Είναι σε μερική προπόνηση με την U21 και θα είναι σε πλήρη προπόνηση με την U21 την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα δούμε. Έχει βάλει λίγους μύες και φαίνεται καλός. ”

“ Ο Conor Bradley δεν χρειάστηκε πολύ καιρό, όταν ήταν έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξέχασα ότι είχε παίξει (Bajcetic) για εμάς στις αρχές της σεζόν και όλα πήγαν στραβά. ”

Ο Stefan Bajcetic θα μπει στην προπόνηση της U21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com