Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sven-Goran Eriksson: «Είναι σαν όνειρο»

Sven-Goran Eriksson: «Είναι σαν όνειρο»

Ο Sven-Goran Eriksson θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Liverpool στον Σαββατιάτικο αγώνα των Legends με εκείνους του Ajax (23/3 17:00 Ελλάδος), με τον ίδιο να χαρακτηρίζει ως όνειρο αυτή την ευκαιρία.

Μιλώντας ενόψει του αγώνα ανέφερε στα media:

“ Ο πατέρας μου ήταν οπαδός της Liverpool, εξακολουθεί να είναι οπαδός της Liverpool – ζει ακόμα – οπότε ήρθε από εκεί (η αγάπη του). ”

“ Μετά στη Σουηδία ξεκίνησαν [μια τηλεοπτική εκπομπή], οπότε κάθε Σάββατο μπορούσες να δεις ένα παιχνίδι. Τότε όλα τα παιχνίδια ήταν το Σάββατο, οπότε Liverpool και Liverpool. ”

«[Το] ’79, κάτι τέτοιο νομίζω, έγραψα στον σύλλογο και ρώτησα αν μπορούσα να έρθω να δω μια προπόνηση. Μου απάντησαν και με κάλεσαν. Είδα έναν αγώνα και είδα κάποια προπόνηση, είχα την τιμή να πάω στο Boot Room της Liverpool εκείνη την εποχή και αυτό ήταν υπέροχο, φανταστικό. ”

“ Πολλά, πολλά χρόνια η Liverpool κυριάρχησε στο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Τους αντιμετώπισα δύο φορές με την Benfica. Χάσαμε εδώ με 1-0, οπότε επιστρέψαμε και είπαμε, «Τώρα θα τους κερδίσαμε στο δεύτερο [σκέλος]». Ήταν προημιτελικός στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Χάσαμε 5-1 εντός έδρας! Ακόμα τα πηγαίνουν υπέροχα. ”

“ Είναι σαν όνειρο και δεν θα μπορούσα ποτέ να το ονειρευτώ. ”

“ Όμως όταν ήμουν προπονητής, πάντα ονειρευόμουν τη Λίβερπουλ αλλά δεν συνέβη ποτέ. Κάποτε ήταν κοντά. Κάποτε έγιναν κάποιες συζητήσεις. Ήταν πριν από πολλά χρόνια. Δεν συνέβη ποτέ, αλλά τώρα συμβαίνει.”

“ Όταν με ζήτησαν [για το παιχνίδι των θρύλων], σκέφτηκα ότι ήταν ένα αστείο. Είπα, «Φυσικά και θα έρθω σε αυτό.» Και μετά είναι ένα φιλανθρωπικό [παιχνίδι], που το κάνει ακόμα πιο όμορφο. Θα είναι υπέροχο να το δούμε. ”

“ Νομίζω ότι πρέπει να είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου που έχω πάει. ”

“ Μέρος αυτού είναι το τραγούδι όταν βγαίνουν οι παίκτες, το You’ll Never Walk Alone. Αυτό μου αρέσει ακόμα και σήμερα και το έχω δει ζωντανά τόσες φορές και στην τηλεόραση. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. ”

Μια μοναδική στιγμή για τον Sven-Goran Eriksson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com