Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βλέπει επιστροφή κόντρα στη Sheffield ο Trent

Βλέπει επιστροφή κόντρα στη Sheffield ο Trent

Ο Trent Alexander-Arnold βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και στοχεύει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Sheffield United στο Anfield για την Premier League σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο αμυντικός των Reds έχει ανεβάσει θεαματικά ρυθμούς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας διακοπής στο AXA Training Centre και όλα δείχνουν πως όχι μόνο θα προλάβει το σημαντικό εκτός έδρας ματς του Old Trafford, αλλά και την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Blades.

Ο Jürgen Klopp πριν τη διακοπή είχε αναφέρει πως ένας ρεαλιστικός στόχος για τον 25χρονο είναι να επιστρέψει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Manchester United, ωστόσο εκείνος θα συνεχίσει να ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο προηγούμενο ματς.

Ο Trent λείπει από τις 10 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τη Burnley, όταν και είχε υποστεί υποτροπή στο πρόβλημα του στο γόνατο, το οποίο είχε αρχικά αποκομίσει τον Ιανουάριο στο Emirates για το παιχνίδι του FA Cup.

Την θέση του σε όλο αυτό το διάστημα έχει καλύψει με μεγάλη επιτυχία κυρίως ο Conor Bradley, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει και στο εντός έδρας ματς με τη Brighton την επόμενη Κυριακή στο Anfield για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ο Trent Alexander-Arnold βάζει τα δυνατά του για να επιστρέψει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com