Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλείνει στη Liverpool ο scouter, Mark Burchill

Κλείνει στη Liverpool ο scouter, Mark Burchill

Η Liverpool θα προσθέσει ένα ακόμη πρώην μέλος της Bournemouth στο δυναμικό της, αφού ο μέχρι πρότινος scouter των Cherries, Mark Burchill αναμένεται να ενταχθεί στους Reds.

Η πρόσληψη του αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη κίνηση του Richard Hughes, ο οποίος είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και επί της ουσίας έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Ο Burchill με την έλευση του στη Liverpool θα ενταχθεί σε μια ήδη επιτυχημένη ομάδα, υπευθύνη για μεταγραφικά ζητήματα, μαζί με τους Barry Hunter και Dave Fallows.

Ο νέος scouter των Reds είναι πρώην παίκτης της Celtic και διεθνής με τη Σκωτία, διατηρώντας παράλληλα μια ισχυρή σχέση με τον Hughes.

Μια μετακόμιση στο Liverpool θα ενίσχυε περαιτέρω τη σύνδεση των πρώην της Portsmouth στο Merseyside, καθώς οι δύο ήταν συμπαίκτες στο Fratton Park στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ο Edwards άρχιζε τη τη φιλία του με τον επόμενο αθλητικό διευθυντή της Liverpool.

Ο Burchill ακολούθησε αρχικά τις διοικητικές φιλοδοξίες μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, διοικώντας τη Livingston το 2014-15.

Αφού αυτή η εμπειρία τελείωσε με απογοήτευση – απολύθηκε μόλις μήνες αφότου οδήγησε τον σύλλογο στο Σκωτσέζικο Challenge Cup- αποφάσισε ότι ένας ρόλος στα μεταγραφικά ήταν προτιμότερος αφού μετακόμισε στην Bournemouth λίγο αργότερα, αφότου ανέλαβε ο Hughes τεχνικός διευθυντής.

Ο Burchill έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές της Bournemouth, όπως ο Nathan Ake, ο David Brooks και ο Philip Billing, των οποίων οι αξίες εκτοξεύτηκαν μετά τις μετακινήσεις τους στη νότια ακτή.

Προσθήκη scouter στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com