Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Διαιτητές στην Αγγλία, το VAR και η Liverpool… (Μέρος 7ο)

Οι Διαιτητές στην Αγγλία, το VAR και η Liverpool… (Μέρος 7ο)

Ας δούμε λοιπόν τον πίνακα των penalties που δόθηκαν από φάουλ (1η στήλη) ή χέρι (2η στήλη), από το 2019 και μετά, με τη βοήθεια του VAR σε 23 ομάδες.

Η φήμη λοιπόν πως οι μικρότερες ομάδες δεν κερδίζουν κάτι μέσω VAR υπέρ τους είναι αναληθής. Φαίνεται όμως να υπάρχει μια ακολουθία, αυτή τη σαιζόν, όσο αφορά τους μεγάλους αγώνες των Κόκκινων.
->Το σκάνδαλο με τους Spurs και οι δύο απαράδεκτες αποβολές των παικτών των Κόκκινων (Jones και Jota).
->Η αποβολή του VVD σε μια φάση που δεν προδίκαζε ευκαιρία για τέρμα και η οποία δεν δίνεται συνήθως, ή έτσι τουλάχιστον μας έχουν συνηθίσει οι VARs.
->Η αποβολή του Konate στην Arsenal και το χέρι του Odegaard στο Anfield. Με το τελευταίο να συμβαίνει και πάλι στο Anfield. Και πάλι σε ένα μεγάλο αγώνα. Και πάλι σε έναν ζωτικής σημασίας αγώνα.

Ο Paul Tierney μπορεί να έκανε μια χάρη στη Liverpool πρόσφατα, αλλά ΠΟΤΕ δεν έδωσε υπέρ της μια Μεγάλη Απόφαση, ως VAR, ούτε ως διαιτητής, ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες και μάλιστα με τη συμμετοχή του σε 50 αγώνες των Κόκκινων έχοντας ή την πρώτη ή την δεύτερη ιδιότητα.
Ο Attwell ως VAR δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ penalty υπέρ των Κόκκινων. Τελευταία επανάληψη.

Ο David Coote έχει δώσει ένα, αλλά δεν ‘είδε’ ποτέ τη φάση με το χέρι του Odegaard και έχει μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που δεν ‘είδε’ επίσης το ιδιαίτερα σκληρό φάουλ του Pickford στον VVD που κόντεψε να τελειώσει την καριέρα του Ολλανδού αμυντικού.
Ποια ήταν η ‘τιμωρία’ στον Coote; Του έδωσαν τον ρόλο του VAR στον εκτός έδρας αγώνα με την Arsenal, όπου η Liverpool έχασε παίζοντας με 10 παίκτες.

Έχουμε αναφέρει στην αρχή αυτών των άρθρων για την διαιτησία, την εσφαλμένη αποδοχή ίσως εκ μέρους των αρχόντων των αγώνων.Της επικρατούσας λογικής για τον Klopp, το Anfield, ή ακόμα και για τους οπαδούς των Κόκκινων.

Πεποίθηση μας πάντως είναι το γεγονός ότι ενώ παλιά οι διαιτητές υπέκυπταν στην πίεση του πλήθους των οπαδών στις κερκίδες, στις μέρες μας δείχνουν να υποκύπτουν στην πίεση του Sky Sports και των κοινωνικών δικτύων.

Οι Διαιτητές στην Αγγλία, το VAR και η Liverpool…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com