Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Torres μιλά για τη φανέλα Trent που φόρεσε παίζοντας μποξ

O Torres μιλά για τη φανέλα Trent που φόρεσε παίζοντας μποξ

Ο Fernando Torres είχε πρόσφατα απαθανατιστεί να επιδίδεται σε προπόνηση boxing φορώντας τη φετινή εμφάνιση της Liverpool, με το όνομα του Trent Alexander-Arnold στην πλάτη.

Ο πρώην επιθετικός των Reds θα αγωνιστεί στο επερχόμενο φιλικό των LFC Legends με αυτούς του Ajax, και επ’ αφορμή της φιλανθρωπικής σαββατιάτικης αναμέτρησης, αναφέρθηκε στο στο εν λόγω στιγμιότυπο με τη φανέλα του Trent.

«Θεωρώ ότι ο Trent είναι ένας ξεχωριστός παίκτης για τους οπαδούς, όπως και για μένα σαν πρώην παίκτη (σ.σ. της Liverpool). Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις νέους παίκτες να εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο, και να γίνονται πρωταγωνιστές στην πρώτη ομάδα», είπε ο Εl Nino στο site της ομάδας, για να συνεχίσει ως εξής:

«Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι της Liverpool τον αγαπούν, γιατί είναι ένας από αυτούς και αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Είναι παρόμοιο με αυτό που έκανα εγώ στην Atletico – από τις κερκίδες βρέθηκα στο γήπεδο, και πάντα ένιωθα ότι είμαι ξεχωριστός για τους οπαδούς.»

«Είμαι σίγουρος ότι ο Trent νιώθει ακριβώς το ίδιο. Είναι ένας Scouser που παίζει για την πρώτη ομάδα και είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Για όλους εμάς, είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Κατάφερα να πάρω τη φανέλα του και ήθελα να τη φορέσω και να κάνω λίγη προπόνηση!»

Τέλος, ο Ισπανός προσπάθησε να κάνει τους φίλους της Liverpool να φαντασιωθούν πώς θα ήταν μία συνύπαρξη των δύο αθλητών στον αγωνιστικό χώρο:

«Πάντα θεωρούσα ότι θα ήταν πολύ ωραίο να μπορέσω να παίξω μαζί του και να υποδεχτώ τις σέντρες του! Θα ήταν ευχαρίστηση να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Trent και να υποδέχομαι τις σέντρες του με κεφαλιές. Θα ήταν μία καλή σύνδεση.»

Πολύ ωραία λόγια από τον Fernando Torres για τον Trent Alexander-Arnold.
Πολύ ωραία λόγια από τον Fernando Torres για τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com