Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Richard Hughes και επίσημα νέος αθλητικός διευθυντής

Ο Richard Hughes και επίσημα νέος αθλητικός διευθυντής

Ο Richard Hughes αποτελεί και επίσημα πλέον τον νέο αθλητικό διευθυντή της Liverpool, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την πρόσληψη του, την Τετάρτη.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία εδώ και 2 εβδομάδες, όταν δηλαδή αποχώρησε εκείνος από τον αντίστοιχο ρόλο που είχε στη Bournemouth.

Οι Reds βρίσκονται σε μια φάση σημαντικών αλλαγών, μετά την επικείμενη αποχώρηση του Jurgen Klopp, αφού ο Michael Edwards είναι ο νέος head of football της FSG και η πρώτη του κίνηση όσο αφορά στη Liverpool, ήταν η έλευση του 44χρονου για την θέση του αθλητικού διευθυντή, τον οποίον και γνωρίζει για τουλάχιστον μια εικοσαετία.

Ο Hughes έκανε μια πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στη Bournemouth και αποχώρησε ως επιτυχημένος από τον σύλλογο, με την αγορά του Dom Solanke από τη Liverpool να ξεχωρίζει σαφώς ανάμεσα στα deals που έχει κάνει.

Στη Liverpool θα πιάσει επίσημα δουλειά από την 1η Ιουνίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

“ Είμαι απίστευτα περήφανος που μου προσφέρεται αυτή η ευκαιρία. Η Liverpool FC είναι μια μοναδική ομάδα και είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να την υπηρετήσω με αυτή την ιδιότητα. ”

“ Οι άνθρωποι δικαίως μιλούν για την πλούσια ιστορία που έχει αυτός ο οργανισμός, αλλά είναι το παρόν και το μέλλον που πραγματικά με ενθουσιάζει. Ο Klopp ηγείται μιας εξαιρετικής ομάδας και ομάδας και παράλληλα η αφοσίωση στους νεαρούς παίκτες και η πορεία τους προς την πρώτη ομάδα είναι επίσης εξαιρετική. ”

“ Έχω πλήρη επίγνωση των προσδοκιών και των ευθυνών που συνεπάγεται η ανάληψη αυτής της θέσης. Θα είναι δουλειά μου, να συνεργάζομαι με τον Michael [Edwards] και να ηγούμαι της ομάδας ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων που ήδη υπάρχει, καθώς και του ευρύτερου προσωπικού στο AXA Training Centre, να πάρω σωστές αποφάσεις. ”

“ Αυτό είναι που πραγματικά συνεπάγεται η δουλειά: πρέπει να πάρεις το είδος των καλών αποφάσεων που ενισχύουν τις προοπτικές να έχεις μια ομάδα που κερδίζει και ενθουσιάζει τους οπαδούς. Είναι αυτό που έκανε καλά η Liverpool εδώ και πολύ καιρό και τα οφέλη είναι εκεί για να τα δουν όλοι. ”

Ο Richard Hughes στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com