Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη με την Εθνική Κολομβίας ο Luis Diaz

Προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη με την Εθνική Κολομβίας ο Luis Diaz

Ο Jürgen Klopp αμφισβήτησε τη διαθεσιμότητα του Luiz Diaz εν όψει του διεθνούς διαλείμματος, αλλά ο επιθετικός προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στην Κολομβία και συμμετείχε στην προπόνηση την Τρίτη.

Ο Diaz έπαιξε 114 από τα 120 λεπτά στο Old Trafford την Κυριακή και στη συνέχεια ο Κlopp αποκάλυψε ότι ανησυχούσε για τον εξτρέμ του, λέγοντας πως «Ο Luiz ένιωσε ενόχληση στη βουβωνική του περιοχή».

Ωστόσο, μόλις μια μέρα αργότερα, ο 27χρονος ταξίδεψε στο Λονδίνο για να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα της Κολομβίας, καθώς προετοιμάζονται για δύο φιλικά κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Τη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η κολομβιανή εφημερίδα Noticias Caracol, ο Diaz έκανε εργασίες αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ η πλειοψηφία της ομάδας του Nestor Lorenzo συμμετείχε σε υπαίθρια προπόνηση. Αλλά μόλις μια μέρα αργότερα, ο Diaz φωτογραφήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και φαίνεται ότι είναι κάτι το φυσιολογικό για τον ακραίο επιθετικό παρά τις ανησυχίες για τον τραυματισμό του.

Απαλύνει μέρος της ανησυχίας μεν, αλλά με δύο φιλικά, με την Ισπανία στις 22.3 και τη Ρουμανία 26.3, ο Κlopp θα ελπίζει ότι η διαχείριση του Diaz θα είναι προσεκτική από τους ανθρώπους της Εθνικής του ομάδας.

Ο Νο. 7 της Liverpool έχει παίξει σχεδόν 1.000 λεπτά από τις 31 Ιανουαρίου, ένας σημαντικός αριθμός λεπτών που θα αυξηθεί με την Κολομβία αλλά και με την επιστροφή του στην εγχώρια δράση.

Ο Diaz ήταν ένα από τα τρία προβλήματα τραυματισμών που σημείωσε ο Κlopp μετά την ήττα της Κυριακής. Ο Cody Gakpo ήταν ο άλλος, αλλά έχει ενταχθεί στην ομάδα της Ολλανδίας, ενώ ο Darwin Nunez παραμένει στο Merseyside. Ο Νο. 9 αποχώρησε από την ομάδα της Ουρουγουάης λόγω ενός προβλήματος με το ιγνυακό τένοντα, αλλά στα ΜΜΕ του Νησιού κυκλοφόρησε πως το ζήτημα θα έχει διευθετηθεί μέχρι να επιστρέψουν οι Reds εναντίον της Brighton στις 31 Μαρτίου.

Προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη με την Εθνική Κολομβίας ο Luis Diaz
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com