Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τα δώσαμε όλα αλλά δεν ήταν αρκετό»

Klopp: «Τα δώσαμε όλα αλλά δεν ήταν αρκετό»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την ήττα-αποκλεισμό που γνώρισε η ομάδα του στο Old Trafford από τη Manchester United για το FA Cup, κάνοντας παράλληλα αναφορά στα αποθέματα ενέργειας που δεν είχαν οι Reds.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε τι μπορεί να κρατήσει από την εμφάνιση:

“ Προφανώς σήμερα ήταν πάνω από το όριο, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς με τα 130 λεπτά. Η United είχε το ξεκάθαρο καλύτερο ξεκίνημα, ήταν προφανές, πέτυχε το πρώτο γκολ. Έπρεπε να οργανωθούμε λίγο καλύτερα, δυσκολευτήκαμε με το μαρκάρισμα, δεν παίξαμε αρκετά στην αρχή. Τη στιγμή που βρήκαμε για πρώτη φορά έναν τρόπο να παίξουμε, τότε πήραμε ρυθμό και μετά φαινόταν πολύ καλό. Τότε μας άξιζε το 2-1. Και το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, απολύτως εξαιρετικό αυτό που παίξαμε εδώ. ”

“ Αλλά δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και όταν αφήσεις την πόρτα ανοιχτή εκτός έδρας στο Old Trafford, είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουν ευκαιρίες. Θα μπορούσαν να σκοράρουν την ισοφάριση και με τον Marcus μεγάλη ευκαιρία στο τέλος της κανονικής διάρκειας, ώστε να μπορέσουν να το κερδίσουν εκεί. Το είδα, είναι ξεκάθαρο. Μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Παίξαμε πολύ ποδόσφαιρο πρόσφατα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Μετά προηγηθήκαμε με 3-2, όλα καλά. Στη συνέχεια σκοράρουν, 3-3, 4-3. Εύολα μπορείς να το δεχτείς, συγχαρητήρια στην United, πάλεψαν επίσης εξαιρετικά σκληρά. Έτσι είναι, θέλεις να πας στους ημιτελικούς. Νομίζω ότι όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα είδαν δύο ομάδες που και οι δύο κατάλαβαν τη σημασία της περίστασης και του ανταγωνισμού. Δοκιμάσαμε απολύτως τα πάντα. Σήμερα δεν πήραμε πολλά, για να μην πω τίποτα από το ματς. ”

Αν θεωρεί πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε στο τέλος λόγων των πολλών πρόσφατων αγώνων:

“ Ναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέραμε καν ποιον να βγάλουμε. Για λίγο ήταν εντάξει, σε 90 λεπτά όλα θα ήταν καλά. Αλλά μετά με την παράταση, ήταν σαν να μην υπήρχαν επιλογές τώρα. Μπορούμε να μιλήσουμε τώρα, βάζουμε τα νέα παιδιά – όλοι λέμε ότι όλη την ώρα, πρέπει να τα βάλεις την κατάλληλη στιγμή. Είναι φανταστικοί αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε [βγάλει] τον Macca σίγουρα, τον Wataru [Endo] σίγουρα, τον Darwin [Nunez] σίγουρα, τον Lucho [Diaz] το κάναμε τότε, τον Joey [Gomez]. Παίζουν συνέχεια τα αγόρια και σήμερα, αυτή την παράταση. “

“ Επιτρέψτε μου να πω, εάν χάσεις, ας χάσεις στην κανονική διάρκεια, αλλά όχι στην παράταση, μη χάνεις τόσο αργά. Είναι προφανώς κοντά στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτή θα ήταν η ίδια ένταση αν δεν δεχόμασταν τα δύο τελευταία γκολ, αλλά ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο τελευταία γκολ μπορείς να δεις επίσης, προφανώς δεν ήμασταν πια στην κορυφή του παιχνιδιού μας, δώσαμε μπάλες μακριά. ”

“ Καμία απολύτως κριτική για αυτό. Είδα μια ομάδα που κατάλαβε τη σημασία του παιχνιδιού και έδωσε τα πάντα. Σήμερα δεν ήταν αρκετό και αυτό πρέπει να δεχθούμε τώρα. ”

Αν θεωρεί πως ο αποκλεισμός θα έχει ψυχολογική επίπτωση στο υπόλοιπο της σεζόν:

“ Όχι. Ουάου, χάνεις έναν προημιτελικό στο FA Cup και αν υπήρχε ψυχική εξάντληση θα ήταν πολύ δύσκολο αν έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και αυτό. Έχουμε παίξει ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια και χάνεις παιχνίδια – αν αυτό οδηγεί πάντα σε μια ψυχική κατάσταση ή κατάσταση όπου χρειάζεσαι βοήθεια… είναι απλώς ένα φυσιολογικό πράγμα. Όλοι αποτυγχάνουμε σε καθημερινή βάση, ίσως χωρίς καν να το αναγνωρίζουμε. Σήμερα, αν δεν τα δώσεις όλα, τότε δεν έχει ψυχική επίπτωση, αλλά πρέπει να αντιδράσεις σε αυτό και τα υπόλοιπα είναι [κάτι] που έχουμε συνηθίσει δυστυχώς από τότε που ήμασταν παιδιά που κατά καιρούς χάνουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου . ”

“ Έχω ήδη την ερώτηση, τι είδους αντίδραση περιμένω τώρα; Τίποτα, πάνε στις χώρες τους και ελπίζω να επιστρέψουν και να μην έχουν τίποτα [τραυματισμούς] και μετά σκεφτόμαστε την Brighton όταν επιστρέψουν θα ξέρουμε ποιος μπορεί να παίξει ξανά και αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο. ”

“ Σε γενικές γραμμές, η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Το ότι περάσαμε από όλες αυτές τις διαφορετικές, δύσκολες καταστάσεις είναι απολύτως εξαιρετικό. Για σήμερα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι και θα το αξίζαμε, αλλά το χάσαμε και η Man United το άξιζε επίσης. Αυτή είναι η κατάσταση. ”

Οι Reds δεν συνεχίζουν στο FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com