Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Michael Bridges: «Απίστευτα όσα είπε ο Jarell Quansah»

Michael Bridges: «Απίστευτα όσα είπε ο Jarell Quansah»

Ο Michael Bridges, πρώην επιθετικός των Sunderland & Leeds Utd, εξέφρασε την μεγάλη του έκπληξη από τις δηλώσεις του Jarell Quansah μετά το τέλος του αγώνα με την Manchester City.

O Jurgen Klopp έκανε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα των Κόκκινων για τον αγώνα αυτό και μια από αυτές ήταν η εμφάνιση του Quansah δίπλα στον Virgil van Dijk, στη θέση του τραυματία Ibrahima Konate.

O Quansah, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν, αν και 20 χρονών δεν έδειξε εκτός τόπου απέναντι σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League, τον Erling Haaland και η απόδοση του εντυπωσίασε όλους τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός αμυντικός των Κόκκινων μίλησε σε συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα όπου και παραδέχθηκε ότι ένιωθε δυστυχισμένος για το αποτέλεσμα του αγώνα.

«Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Quansah σε έναν τόσο σπουδαίο αγώνα, δίπλα στον Van Dijk και απέναντί στον Haaland.» είπε ο Bridges στο The Optus Sport Football Podcast.
«Και αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν που με το τέλος του αγώνα. Πήγε στη συνέντευξη, στάθηκε δίπλα στον Van Dijk και δήλωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.» συνέχισε. «Για την ακρίβεια είπε ότι απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη και δεν κερδίσαμε στην έδρα μας.»
«Και σκεφτόμουν, απίστευτο, μα τι λέει αυτό το παιδί, μπήκε να παίξει σε αγώνα εναντίον της City και δηλώνει εντελώς απογοητευμένος για την ισοπαλία με 1-1. Είναι η νοοτροπία που έχει αποκτήσει αυτή η ομάδα με αποκλειστική ευθύνη του Jurgen Klopp.» ολοκλήρωσε.

Με την έναρξη της σαιζόν, ο Quansah δεν είχε κάνει ακόμα το ντεμπούτο του για τους Κόκκινους, αλλά πλέον δείχνει ως μέλος της πρώτης ομάδας, και ως αξιόπιστος αντικαταστάτης του Konate.

Υπήρξαν περίοδοι σε αυτή τη σαιζόν που ο Konate πράγματι ήταν εξαιρετικός, αλλά δεν φαίνεται να προβληματίζονται οι Κόκκινοι όταν αναγκάζεται να παίξει ο Quansah στη θέση του και σίγουρα η συμπεριφορά του δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή στο μέλλον.

Michael Bridges: «Απίστευτα όσα είπε ο Jarell Quansah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com