Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η Sparta πήρε ρίσκα και την τιμωρήσαμε»

Klopp: «Η Sparta πήρε ρίσκα και την τιμωρήσαμε»

Ο Jürgen Klopp στα λεγόμενα του μετά τη νίκη με 1-5 επί της Sparta Prague στη Τσεχία, τόνισε πως το τελικό σκορ είναι καλύτερο από την εμφάνιση των Reds, οι οποίοι όμως τιμώρησαν τους γηπεδούχους για τα ρίσκα που πήραν.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν το τελικό σκορ είναι σκληρό για τη Sparta:

“ Ναι. Άρα, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από την απόδοση, αυτό είναι αλήθεια. Η Sparta έκανε καλό παιχνίδι. Η Sparta πήρε κάποια ρίσκα στην κατοχή μας, [έκρυβαν] ελαφρώς εξτρέμ [και] η προστασία μας δεν ήταν καλή, οπότε μπορούσε να δημιουργήσει αυτές τις αντεπιθέσεις. Χάσαμε μερικές περιττές μπάλες, που μετά είναι δύσκολο να προστατευθούν, αλλά σε άλλες στιγμές θα έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα. ”

“ Προσαρμοστήκαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορούσαμε πάλι να πούμε στα αγόρια στο ημίχρονο πώς πρέπει να το κάνουμε και μετά δεχθήκαμε αμέσως ένα γκολ. ”

“ Αλλά μετά δεν ήταν ότι το ελέγξαμε πολύ καλύτερα και η Sparta είχε ευκαιρίες, αλλά νομίζω αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι δύο από τις μεγάλες ευκαιρίες που με είχαν ήταν ήταν οφσάιντ και ο Caoimh [Kelleher] έκανε ένα απόκρουση και δεν είδαμε ποτέ τη σημαία. Κανείς δεν παρακολούθησε αυτές τις καταστάσεις, αλλά δεν πειράζει. ”

“ Αλλά, όπως είπα, η Sparta πήρε ρίσκα, την τιμωρήσαμε για αυτό σε άλλες στιγμές, πετύχαμε υπέροχα γκολ, είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι, πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι και δεν είμαστε έτσι, ώστε να πιστεύουμε ότι ήρθαμε εδώ και είναι μια βόλτα στο πάρκο. ”

“ Προφανώς δεν ήταν βόλτα στο πάρκο, έπρεπε να δουλέψουμε πολύ, αλλά δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι και δεν ήταν. Αλλά ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα πετάμε σπίτι, αναρρώνουμε και σε επτά μέρες συναντιόμαστε ξανά. ” Είπε ο Klopp.

Για τη φόρμα και τα γκολ του Nunez πρόσθεσε:

“ Είχε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν, αλλά έπρεπε να προσαρμοστεί, αυτό έγινε, [είναι] τακτοποιημένος στην ομάδα. Θαυμάσιος τύπος, υπέροχο αγόρι, λατρεύει να παίζει για αυτήν την ομάδα και αυτόν τον σύλλογο μαζί με αυτά τα αγόρια, και έχει ποιότητα που βγαίνει από τα αυτιά του, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Αλλά είναι όπως πρέπει να είναι οι επιθετικοί: μερικές φορές σκοράρουν, μερικές φορές δεν σκοράρουν. Είναι ήδη στην απόλυτη κορύφωση του γενικά; Όχι τώρα για εμάς, και μπορεί να αναπτυχθεί; Ναί. Είναι απειλή όλη την ώρα; Ναι, επίσης. Και έχει την πιο σημαντική στάση που πρέπει να έχει ένας επιθετικός – χάνει ευκαιρίες, κάτι που κάνουν όλοι οι επιθετικοί, αλλά δεν τον ενοχλεί πραγματικά. Απλώς συνεχίζει και γι’ αυτό έχει τώρα πολλά γκολ. ”

“ Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια, ευκαιρίες για γκολ. Ακόμη και όταν δεν σκοράρει, είναι για εμάς απίστευτα σημαντικός γιατί είναι απλώς μια συνεχής απειλή και μας δίνει μερικούς χώρους σε περιοχές και επιλογές για εμάς. ”

Πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία του για κατάκτηση του Europa League στην τελευταία του σεζόν:

“ Πιθανώς το ερώτημα είναι, «Πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία να κερδίσεις ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο;» Και ναι, θα ήταν ωραίο, αλλά καμία σχέση με αυτό [η αποχώρησή του]. Πέρυσι, όταν επρόκειτο να μείνω, ήθελα να κερδίσω κάτι, αλλά δεν ήταν δυνατό, οπότε ναι, κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό. ”

“ Προσπαθούμε πολύ σκληρά όπως θα μπορούσατε να δείτε απόψε, η ομάδα μου πάλεψε. Δεν ήταν σαν να ήμασταν απρόσεκτοι όπως νομίζαν, «Ναι, μπορούμε να το κάνουμε αυτό [παίζοντας] στο 80%». Καθόλου. Κάναμε λάθη, αυτό είναι ανθρώπινο, αλλά παλέψαμε πολύ σκληρά και είδα μετά τα αποδυτήρια και τα παιδιά ένιωσαν την ένταση του παιχνιδιού και χάρηκαν για το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, λοιπόν, την προσπάθεια. ”

Η Liverpool πέρασε από την Πράγα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com