Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > BBC και ITV θέλουν τον Klopp για το EURO

BBC και ITV θέλουν τον Klopp για το EURO

Ο Jürgen Klopp αναμένεται να αποχωρήσει από τη Liverpool στο τέλος της φετινής σεζόν και τόσο το BBC, όσο και το ITV θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Γερμανός δεν θα έχει υποχρεώσεις το καλοκαίρι, προσφέροντας του θέση σχολιαστή για τα παιχνίδια του EURO, το οποίο διεξάγεται στην πατρίδα του.

Τα δύο Βρετανικά κανάλια θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον προπονητή των Reds, σε μια κίνηση που όπως θεωρούν θα τους ανεβάσει ραγδαία τα νούμερα τηλεθέασης, κατά την περίοδο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι και παράλληλα θα τους εμπλουτίσει το περιεχόμενο και τις αναλύσεις των αγώνων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το BBC είναι εκείνο που αναμένεται να τον πιέσει περισσότερο, προκειμένου να πει το πολυπόθητο ναι, κάτι που όμως πολύ δύσκολα θα συμβεί.

Πρόθεση του 56χρονου είναι να επιστρέψει στη χώρα του, μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και να παρακολουθήσει ως φίλαθλος τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, έχοντας μάλιστα προμηθευτεί εισιτήρια για τα τρία πρώτα ματς του ομίλου.

Προπονητής της Γερμανίας στο EURO θα είναι ο Julian Nagelsmann, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται όμως με τη λήξη του τουρνουά και μένει να δούμε αν τότε θα υπάρξει προσέγγιση από την Γερμανική ομοσπονδία προς την πλευρά του Klopp.

Αρνητικός για θέση σχολιαστή ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com