Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες συζητήσεις του Edwards με την FSG στις Η.Π.Α.

Νέες συζητήσεις του Edwards με την FSG στις Η.Π.Α.

Σε νέο κύκλο συζητήσεων μπήκε η FSG με τον Michael Edwards, μετά από συνάντηση τις περασμένες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας.

Ο Edwards που έχει ήδη δουλέψει για 10 χρόνια στον σύλλογο βρέθηκε στη Βοστώνη το περασμένο Σαββατοκύριακο και συναντήθηκε αυτοπρόσωπος με τη διοίκηση των Reds και συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη, John W Henry και με τον πρόεδρο, Mike Gordon.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο, αν στη συγκεκριμένη συνάντηση πάρθηκαν αποφάσεις, όμως αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη, ενώ επίσης είναι δεδομένο πως ο σύλλογος προσφέρει στον Edwards την εποπτεία ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι του αθλητικού διευθυντή, όπως είχε μέχρι το 2022, θέλοντας να τον δελεάσει να επιστρέψει στο Anfield.

Αν ο Michael Edwards αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της FSG και να επιστρέψει στη Liverpool, θα ξεκινήσει άμεσα ο ίδιος την αναζήτηση του επόμενου αθλητικού διευθυντή, με το όνομα του Richard Hughes, ο οποίος προσφάτως αποχώρησε από τη Southampton, να βρίσκεται ανάμεσα στις πιθανές προτιμήσεις του.

Τέλος, όσο αφορά τον διάδοχο του Jürgen Klopp, όπως προκύπτει από το Merseyside, ο Xabi Alonso παραμένει πάντα το μεγάλο φαβορί, με τον Ισπανό να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Reds.

Ο νυν τεχνικός της Bayer Leverkusen αρέσει και στη Bayern Munich, η οποία θα κάνει τη δική της κίνηση, για να τον φέρει ξανά στην Allianz Arena, αυτή τη φορά για τη θέση του προπονητή.

Η περίπτωση του Xabi Alonso πάντα σε πρώτο πλάνο.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com