Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Alisson»

Klopp: «Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Alisson»

Για τον τραυματισμό που έχει υποστεί ο Alisson Becker, μίλησε ο Jürgen Klopp, χαρακτηρίζοντας τον ως αρκετά σοβαρό, ο οποίος αναμένεται να αφήσει τον Βραζιλιάνο εκτός δράσης για αρκετές ακόμη εβδομάδες.

Ο keeper αναμένεται να παίξει ξανά τη φετινή σεζόν, αλλά δύσκολα θα τον δούμε να επιστρέφει μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Ερωτηθείς για το πρόβλημα του Ali, ο Klopp ανέφερε:

“ Δεν υπάρχει πραγματικό χρονοδιάγραμμα στην επιστροφή του, αλλά είναι ένας σοβαρός μυϊκός τραυματισμός. Διαφορετικοί παίκτες αναρρώνουν διαφορετικά. Αυτό είναι λίγο πολύ. Δεν θα είναι σύντομη η απουσία του. ”

“ Δεν είναι ότι θα είναι διαθέσιμος για την επόμενη εβδομάδα ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμη εβδομάδες, σίγουρα, γι ‘αυτόν. Δουλεύει στο γυμναστήριο, όχι στο γήπεδο, είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός, αλλά όχι δεν είναι τραυματισμός που να σημάνει το τέλος της σεζόν για εκείνον. ”

Για το αν μπορεί να καλύψει το κενό, ο Kelleher:

“ Το πιο σημαντικό ήταν ότι έπρεπε να τον βοηθήσουμε στο επόμενο βήμα στην ανάπτυξή του παίζοντας περισσότερα παιχνίδια. ”

“ Έχει παίξει πολλά παιχνίδια τώρα, στο Europa League, το League Cup και αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος επίσης. Θα πρέπει να τον ρωτήσεις τι ακριβώς πιστεύει , αλλά νομίζω ότι τώρα θα ήταν αρκετά χαρούμενος με την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι. ”

“ Το χάσμα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου τερματοφύλακα δεν μπορεί να είναι μεγάλο. Πρέπει να υπάρχει ποιότητα σε αυτή τη θέση γιατί οι ποδοσφαιρικές απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες, για να παίζει ο τερματοφύλακας για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπήκα σε συζήτηση για το μέλλον [του Kelleher]. Για μένα δεν ήταν ποτέ δεν υπήρξε συζήτηση, μιλήσαμε για αυτό, αλλά για μένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει, οπότε δεν με ενδιέφερε ποιος ρωτούσε. ”

“ Θα έπρεπε να ήταν μια σωστή τιμή για να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάτι σε μια δύσκολη αγορά. Δεν είναι όπως οι άλλοι τερματοφύλακες που μετακινούνται από το Α στο Β για £15 εκατομμύρια ή £20 εκατομμύρια, κάτι που είναι εντελώς εξωπραγματικό και ανοησία όπως το καταλαβαίνω εγώ. ”

Ο Caoimhin Kelleher προστατεύει την Κόκκινη εστία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com