Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Nunez και Szoboszlai στο City Ground

Με Nunez και Szoboszlai στο City Ground

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα αντιμετωπίσει η Liverpool τη Nottingham Forest αύριο το απόγευμα στο City Ground, αφού στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση θα βρεθούν οι Darwin Nunez και Dominik Szoboszlai, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp.

Οι δύο ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να λείψουν από τις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας, ωστόσο προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και υπολογίζονται ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού, ενώ το ίδιο ισχύει και με τους Wataru Endo και Andy Robertson.

Ο Klopp για την κατάσταση των τραυματιών είπε:

“ Ο Darwin και ο Dom προπονήθηκαν χθες με την ομάδα. Έτσι, φαινόταν καλά, αλλά πρέπει να περιμένουμε [για να δούμε] πώς θα αντιδράσουν. Ο Wataru και ο Robbo δεν το έκαναν, αλλά υπάρχει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα προπονηθούν σήμερα. Αυτή είναι η ιδέα, αλλά πρέπει να δούμε αν λειτουργεί πραγματικά. ”

“ Ο Ibou [Ibrahima Konate], δεν έχει τίποτα, [το να μην ξεκίνησε εναντίον της Southampton] ήταν απλώς για να μοιράσουμε τον χρόνο. Ο Lucho [Luis Diaz] είναι καλά, ο Macca [Alexis Mac Allister] είναι καλά. Φαίνονται όλα μια χαρά. ”

“ Το μικρό πρόβλημα για το οποίο δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε είναι ότι ο Macca ήταν άρρωστος για μιάμιση μέρα και ο Robbo είχε το ίδιο πράγμα, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό δεν εξαπλώθηκε τώρα. Μέχρι στιγμής δεν άκουσα τίποτα [αλλά] δεν ρώτησα γιατί μάλλον δεν θέλω να μάθω! Θα δούμε λοιπόν. ”

Για την κατάσταση του Mo Salah συγκεκριμένα πρόσθεσε:

“ Δεν νομίζω ότι ο Mo είναι πολύ μακριά, αλλά δεν θα αγωνιστεί αύριο και από εκεί πρέπει να να δούμε. ”

«Είναι μέρα με τη μέρα, αλλά νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα, ανά πάσα στιγμή, είναι εφικτό να επιστρέψει. Είναι στο δρόμο της επιστροφής, σίγουρα, αλλά όχι ακόμα έτοιμος. ”

Στον δρόμο της επιστροφής και ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com