Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Espirito Santo: «Θέλω τον καλύτερο Origi εναντίον της Liverpool!»

Espirito Santo: «Θέλω τον καλύτερο Origi εναντίον της Liverpool!»

Η Liverpool θα τεθεί αντιμέτωπη με μία εμβληματική φιγούρα του πρόσφατου παρελθόντος της στο City Ground, με τον Nuno Espirito Santo να ερωτάται για το θέμα.

Ο λόγος φυσικά για τον Divock Origi, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Milan στη Nottingham Forest, με την οποία οι Reds έρχονται αντιμέτωποι σε σήμερα.

Ο Βέλγος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα μας για πρώτη φορά, έχοντας χάσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Anfield, και μιλώντας σε δημοσιογράφους χθες, ο προπονητής της Forest ρωτήθηκε αν θα ξεκινήσει με τον Divock στην ενδεκάδα του:

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίξει, μπορώ όμως να σας πω ότι ο Divock βελτιώνεται», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

«Ήταν πότε εντός και πότε εκτός ομάδας μέχρι στιγμής, λόγω κάποιων προβλημάτων που επιβράδυναν την πρόοδό του. Όμως στο πρώτο ημίχρονο (στο παιχνίδι με τη Manchester United στο FA Cup) ήταν καταπληκτικός.»

«Είναι μία λύση, καθώς μπορεί να παίξει δεξιά, αριστερά και στο κέντρο. Οπότε χρειαζόμαστε την καλύτερη έκδοση του Divock!»

Για την τακτική προσέγγιση που θα ακολουθήσει η ομάδα του, ο πρώην προπονητής της Wolves ανέφερε:

«Χρειάζεται να είμαστε ψυχροί στις ευκαιρίες που θα έχουμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι τους, ειδικά τις επιθετικές κινήσεις που έχουν.»

«Είναι πολύ επικίνδυνοι. Η ταχύτητα και η ποιότητα που έχουν απαιτεί πολλή προσπάθεια από εμάς. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την ιδέα παιχνιδιού μας και να βγαίνουμε μπροστά όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα μας.»

«Έχουμε ταλέντο, οπότε ας ενισχύσουμε τα πράγματα που κάνουμε καλά. Αμυντικά, χρειάζεται να γνωρίζουμε την ποιότητα των παικτών της Liverpool.»

Το Anfield αποχαιρετά και αποθεώνει τον Divock Origi στο τέλος της σεζόν 2021-22.
Το Anfield αποχαιρετά και αποθεώνει τον Divock Origi στο τέλος της σεζόν 2021-22.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com