Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Szoboszlai: «Τσακώθηκα με τους γιατρούς γιατί ήθελα να παίξω!»

Szoboszlai: «Τσακώθηκα με τους γιατρούς γιατί ήθελα να παίξω!»

Το παρασκήνιο της απόφασης να μην αγωνιστεί στο τελικό του Carabao Cup με την Chelsea αποκάλυψε σε ουγγρικά μέσα ο Dominik Szoboszlai.

Ο Μαγυάρος χαφ των Reds ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό ζήτημα, όμως σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν έτοιμος να πάρει το ρίσκο και να είναι στην αποστολή για τον τελικό, με το ιατρικό επιτελείο να βάζει φρένο στις σκέψεις του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Dom είπε:

«Θα έπαιζα, τους είπα (σ.σ. στο ιατρικό επιτελείο), το σχέδιό μου είναι να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς πόνο, αλλά παίρνοντας και τα ανάλογα ρίσκα».

«Θα έπαιρνα το ελαφρώς μεγαλύτερο ρίσκο για να παίξω στον τελικό… αλλά το ιατρικό επιτελείο ήταν πιο προσεκτικό».

«Κοιτάζω επίσης το μέλλον: προτιμώ να παίξω άλλα 20 παιχνίδια παρά να τραυματιστώ ξανά τώρα».

«Δεν το διαχειρίζομαι καλά, μισώ το να μην παίζω».

«Μάλωσα πολύ με τους γιατρούς. Ένιωθα ότι θα μπορούσα να παίξω, αλλά η διάγνωση δεν το έδειξε αυτό. Πιστεύω ότι ξέρουν καλύτερα, αλλά έτσι είναι».

«Ο Klopp ρωτάει τακτικά, ρωτάει πώς είμαι, ακόμα και όταν δεν βρισκόμαστε καν, γιατί μπορεί να πάω στην προπόνηση διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα».

Ο Szoboszlai προφανώς ήθελε να παίξει και η ελπίδα της ομάδας ήταν να βρίσκεται στον πάγκο στο Wembley, όμως από ότι φαίνεται, τον Dom θα τον ξαναδούμε στο City Ground στις 2 του Μάρτη κόντρα στη Nottingham Forest.

O Szobo ακολούθησε πάντως κανονικά την αποστολή στο Wembley, πανηγυρίζοντας δεόντως τη νίκη, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com