Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bradley: «Πήρα τίτλο στο Wembley με την ομάδα που υποστηρίζω»

Bradley: «Πήρα τίτλο στο Wembley με την ομάδα που υποστηρίζω»

Τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί πανηγύρισε χθες στο Wembley ο Conor Bradley, με τον ίδιο να μη βρίσκει λέξεις στη συνέντευξη που έδωσε μετά τον τελικό, ώστε να περιγράψει τη στιγμή και τα συναισθήματα του.

Μιλώντας για την κατάκτηση του τίτλου, ο Bradley ανέφερε:

“ Δεν νομίζω ότι μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Είναι απίστευτο συναίσθημα και προφανώς έχω υποστηρίξει αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν περίπου πέντε ετών, οπότε το να κερδίσω ένα τρόπαιο μαζί του στο Wembley, είναι ξεχωριστό και απλά βουίζω. ”

“ Ευτυχώς δεν ήμουν στο τέλος γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου! Τα αγόρια τα πήγαν υπέροχα και ειδικά οι νέοι που μπήκαν, έδειξαν αληθινή καρδιά και πάντα ήθελαν την μπάλα και πάντα ήθελαν να κάνουν κάτι να συμβεί. Λοιπόν, όλα τα εύσημα στα αγόρια. ”

“ Προφανώς όλοι το περιμέναμε. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς, ειδικά τους νέους. Αλλά προφανώς δεν ήταν εύκολο με τον αριθμό των τραυματισμών που είχαμε, αλλά είμαστε τόσο ευγνώμονες που ξεπεράσαμε τη γραμμή και πήραμε τη νίκη και πήραμε τη νίκη για τον προπονητή. ”

“ Νομίζω ότι όλα προέρχονται από τον προπονητή, για να είμαι ειλικρινής, την εμπιστοσύνη που δίνει σε εμάς τους νέους. Απλώς μας λέει να πάμε εκεί έξω και να το απολαύσουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και είμαστε τόσο χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη σήμερα. ”

“ Κάνει πολύ πιο εύκολο να μπεις στην πρώτη ομάδα όποτε οι U21 και οι U18 παίζουν με τον ίδιο τρόπο, ώστε να ξέρεις τι κάνεις κάθε φορά που σε βάζουν και προφανώς το κάνει πολύ πιο εύκολο. Η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία είναι εξαιρετική. ”

Στη συνέχεια θέλησε να αποθεώσει τον Jürgen Klopp:

“ Είναι ένας τόσο ιδιαίτερος προπονητής για να δουλέψεις και απλά πρέπει να αγαπώ κάθε στιγμή που μου μένει μαζί του γιατί προφανώς θα φύγει το καλοκαίρι. ”

“ Θέλω απλώς να απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του τώρα και μετά να προσπαθώ να κερδίσω ό,τι μπορούμε για εκείνον ”

Το πρώτο του Conor Bradley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com