Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Ο τελικός κρίθηκε στις χαμένες μας ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο»

Pochettino: «Ο τελικός κρίθηκε στις χαμένες μας ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο»

Οι εκφράσεις του προσώπου του Mauricio Pochettino ήταν υπέρ-αρκετές για να καταλάβει κανείς πώς ένιωθε μετά την ήττα της ομάδας του από τη Liverpool.

Ο προπονητής της Chelsea στάθηκε στις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του προς το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου της κανονικής διάρκειας του τελικού του Carabao Cup, προτρέποντάς τους στη συνέχεια να νιώσουν τον πόνο και να τον θεωρήσουν κομμάτι της εξέλιξης του συλλόγου.

«Θεωρώ ότι αυτό ήταν το κλειδί», ήταν η πρώτη δήλωση του Αργεντινού στη συνέντευξη τύπου του, αφότου ρωτήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο β’ ημίχρονο.

«Σήμερα δημιουργήσαμε 5-6 καλές ευκαιρίες, όμως δε σκοράραμε.»

«Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, η ομάδα που σκοράρει πρώτη μάλλον έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Δε σκοράραμε και αυτό ήταν το πρόβλημά μας.»

«Επίσης, δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό, οπότε ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Σε έναν τελικό όμως μετράει η νίκη, οπότε δεν έχει και τόσο νόημα να μιλάς για το τι έγινε.»

Για το πώς επηρεάστηκε η ομάδα του από την αποτυχία της να σκοράρει στις ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο μισό:

«Ήταν δύσκολο. Κάποιες φορές η πείρα και η ηγεσία βοηθάει μέσα στο γήπεδο, μετά όμως είναι απογοητευτικό.»

«Οι παίκτες ένιωσαν την απογοήτευση, καθώς ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη στην κανονική διάρκεια, και μετά αρχίσαμε να χάνουμε ενέργεια. Μερικοί παίκτες όπως ο Conor (Gallagher) και ο Chilly (Chilwell) άρχισαν να νιώθουν μεγάλη κούραση, και χρειάστηκε να φέρουμε νέους παίκτες στο παιχνίδι.»

«Δεν κρατήσαμε την ενέργεια που είχαμε προς το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου.»

«Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να νιώσουν τον πόνο. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, και σήμερα αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια διεκδικεί σημαντικά πράγματα.»

Pochettino και Klopp κατά τη διάρκεια του τελικού.
Pochettino και Klopp κατά τη διάρκεια του τελικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com