Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης και αρχηγός της Liverpool»

Virgil: «Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης και αρχηγός της Liverpool»

Ο Virgil van Dijk έφτασε σε ένα αξιομνημόνευτο ρεκόρ στην νίκη επί της Brentford και αναφέρθηκε στην υπερηφάνεια που νιώθει που φόρεσε το σήμα ως παίκτης και τώρα ως αρχηγός.

Ο Ολλανδός έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον παίκτη που έχει φτάσει τα 250 παιχνίδια στην ιστορία της Liverpool, η νίκη με 4-1 στην Brentford να σηματοδοτεί την 171η νίκη του.

Πρόκειται για ένα απίστευτο ρεκόρ που αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε στη μεταμόρφωση της τύχης του συλλόγου από τότε που ήρθε το 2018. Ωστόσο, δεν θα πάρει όλα τα εύσημα, καθώς έσπευσε να σημειώσει όλους τους «σπουδαίους παίκτες» με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης, όταν ρωτήθηκε για την υπερηφάνεια του για το τελευταίο αξιοσημείωτο ρεκόρ του.

«Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Liverpool, αρχηγός, μέρος της ιστορίας του συλλόγου» δήλωσε στο TNT Sports. «Είναι καταπληκτικό και το απολαμβάνω κάθε μέρα. Να βγαίνεις από το τούνελ στο Anfield ή να βγαίνεις εδώ, να οδηγείς τα παιδιά. Όταν ήμουν μικρός πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Premier League, να πάω εκεί και να κάνω αυτό που αγαπώ. Είναι καταπληκτικό και όπως είπα, σε πολλά περισσότερα!»

Πράγματι, υπάρχουν ακόμα πολλά κεφάλαια για αυτόν που πρέπει να γραφτούν στο Anfield και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση ενός με πολλές δυνατότητες. Ως αρχηγός, ο ρόλος του Van Dijk είναι λίγο διαφορετικός από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τον έχουμε δει να ξαναβρίσκει την άψογη φόρμα του παρά το βάρος του περιβραχιόνιου.

Ο 32χρονος ευδοκιμεί κάτω από τη νέα πρόκληση και ηγείται της προσπάθειας των Reds που αγωνίζονται σε τέσσερις διοργανώσεις, γνωρίζοντας ότι η δουλειά είναι κάτι που απαιτείται από όλους να «το κυνηγήσουν».

«Η σημερινή μέρα [εναντίον της Brentford] ήταν μεγάλη, για πολλούς λόγους. Αλλά τα καταφέραμε, βρήκαμε τον τρόπο ακόμα και με όλους τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο Van Dijk. «Τώρα είναι καιρός να ανακάμψουμε και να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη. Αυτό εξαρτάται από εμάς και ανυπομονώ ήδη γι’ αυτό! Θα το επιδιώξουμε και χρειαζόμαστε και τους οπαδούς μας την Τετάρτη για να είναι μια πολύ καλή βραδιά».

Virgil: «Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης και αρχηγός της Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com