Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξω για δύο μήνες ο Diogo Jota σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ!

Έξω για δύο μήνες ο Diogo Jota σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ!

Την πληροφορία πως ο Diogo Jota θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, μετέφερε το βράδυ της Κυριακής η Πορτογαλική Record.

Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι, δίνοντας βάση στο κατά πόσο ο επιθετικός της Liverpool θα προλάβει το Euro, ανέφεραν πως ο τραυματισμός του Jota δεν είναι τόσο σοβαρός και πως θα τον αφήσει στα pits περίπου μέχρι τον και τον Απρίλιο.

Προφανώς αυτό είναι μεγάλο πλήγμα για τη Liverpool, αν η πληροφορία των Πορτογάλων επιβεβαιωθεί, αφού ο Diogo αποτελεί ίσως και τον πιο συνεπή επιθετικά παίκτη της ομάδας.

Αν όντως ο Πορτογάλος είναι εκτός για το διάστημα που αναφέρει η Record, τότε το πρόβλημα είναι ή στον οπίσθιο χιαστό ή στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Στη δεύτερη περίπτωση, θα μιλάμε για κάκωση τρίτου βαθμού, με τον χρόνο ανάρρωσης να είναι ανάμεσα στις έξι και στις δέκα εβδομάδες.

Προφανώς περιμένουμε τις ειδήσεις και από επίσημα χείλη, όμως τα πρώτα νέα πέφτουν μέσα στις προβλέψεις, προκαλούν προβληματισμό, όμως από την άλλη ανακουφίζουν, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Έξω για δύο μήνες ο Diogo Jota σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com