Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μετά τον Trent και o Dominik Szoboszlai χάνει τον τελικό του Carabao Cup

Μετά τον Trent και o Dominik Szoboszlai χάνει τον τελικό του Carabao Cup

Μαζί με την είδηση ότι ο Trent Alexander-Arnold θα χάσει τον τελικό του Carabao Cup με τραυματισμό στο γόνατο, υπάρχουν συνεχιζόμενες αμφιβολίες και για τον Dominik Szoboszlai.

Η Liverpool θα μείνει χωρίς τον Alexander-Arnold για περίπου ένα μήνα, αφού επιδείνωσε τη ζημιά στο αριστερό γόνατό του στη νίκη με 3-1 επί της Burnley το Σάββατο.

Αυτό σημαίνει ότι ο δεξιός μπακ αναμένεται να χάσει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης με την Chelsea στον τελικό του Carabao Cup και της αναμέτρησης του πέμπτου γύρου του FA Cup στην έδρα της Southampton.

Ο Jurgen Klopp έχει λύσεις στο δεξί μπακ, με τον Conor Bradley να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και τον Joe Gomez να μπορεί να αλλάξει θέση. Αλλά, σύμφωνα με τον Chris Bascombe της Telegraph, ο προπονητής έχει επίσης ανησυχίες για την κατάσταση του Szoboszlai.

Ο Szoboszlai έχει μείνει εκτός για τα δύο τελευταία παιχνίδια, αφού υπέστη υποτροπή τραυματισμού ο ίδιος, έχοντας επιστρέψει σε απουσία τεσσάρων αγώνων για να παίξει δύο φορές πριν από μια νέα ατυχία στους προσαγωγούς.

Το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του δεν ήταν σαφές, αλλά ο Bascombe υποστηρίζει ότι το Νο 8 «είναι άλλος ένας παίκτης-κλειδί που θα χάσει τον τελικό του κυπέλλου».

Αυτό ευθυγραμμίζεται με έναν ισχυρισμό του ουγγρικού πρακτορείου Index που ανέφερε ότι, ο Szoboszlai αντιμετώπιζε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες απουσίας, οι οποίες από την ημερομηνία του νέου τραυματισμού του θα τον έβλεπαν να επιστρέφει, όπως και ο Alexander-Arnold, για την επίσκεψη της Man City στις 10 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα, δεδομένου του πόσο σημαντικοί είναι τόσο ο Alexander-Arnold όσο και ο Szoboszlai για την τύχη της Liverpool, ιδιαίτερα καθώς συχνά συνδυάζονται στη δεξιά πλευρά.

Ο Szoboszlai, ο οποίος αποκτήθηκε με 65 εκατομμύρια λίρες από την RB Leipzig, έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ σε 28 παιχνίδια με τους Κόκκινους μέχρι στιγμής. Μόνο ο Alexander-Arnold (53) και ο Mohamed Salah (47) έχουν δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες στην Premier League από τις 37 δικές του.

Ο Thiago (προσαγωγός), ο Joel Matip (χιαστός), ο Stefan Bajcetic (μυοσκελετικός) και ο Ben Doak (χιαστός) βρίσκονται επίσης στη λίστα των τραυματιών.

Μετά τον Trent και o Dominik Szoboszlai χάνει τον τελικό του Carabao Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com