Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δριμεία κριτική στην ιατρική ομάδα της Liverpool από τους Red fans

Δριμεία κριτική στην ιατρική ομάδα της Liverpool από τους Red fans

Οι οπαδοί της Liverpool κατακρίνουν την ιατρική ομάδα του συλλόγου καθώς ο Trent Alexander-Arnold υποφέρει από νέο τραυματισμό, μπαίνοντας στη λίστα των τραυματιών με τους Dominik Szoboszlai και Thiago, επιδεινώνοντας έτσι τα προβλήματα του Jurgen Klopp.

Οι Red fans έφτασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρωτήσουν την ιατρική ομάδα του συλλόγου εν μέσω του μεγάλου αριθμού τραυματισμών που πλήττουν την ομάδα των ανώτερων.

Την Τετάρτη, προέκυψε ότι ο Trent Alexander-Arnold πρόκειται να χάσει τον τελικό του Carabao Cup στο τέλος του μήνα, μετά από επιδείνωση ενός τραυματισμού στο γόνατο στo παιχνίδι με την Burnley.

Έτσι προστίθεται στους Dominik Szoboszlai και Thiago με επιβαρυντικούς τραυματισμούς και θα χάσει παιχνίδια, σε μια κρίσιμη στιγμή της σεζόν της Liverpool καθώς αγωνίζονται σε τέσσερα μέτωπα.

Ο Szoboszlai υπέστη τη δική του υποτροπή όταν έπαιξε εναντίον της Chelsea στις 31 Ιανουαρίου, καθώς επέστρεψε από ένα πρόβλημα με τους μηριαίους, προτού ο Thiago υποστεί μυϊκό τραυματισμό κόντρα στην Arsenal στις 4 Φεβρουαρίου στον 1ο του αγώνα μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

Οι οπαδοί των Κόκκινων στο X (πρώην Twitter) θεώρησαν ότι η ιατρική ομάδα της Liverpool έπρεπε “να αλλάξει δρόμους” (να απομακρυνθεί) λόγω του αυξανόμενου αριθμού επαναλαμβανόμενων τραυματισμών.

Κάποιος σημείωσε: «Δεν είναι πραγματικά καλό για την ιατρική ομάδα της Liverpool το γεγονός ότι ο Trent, ο Szoboszlai και ο Thiago τραυματίστηκαν τόσο γρήγορα μετά την επιστροφή τους από τον τραυματισμό. Ο Trent και ο Szoboszlai είναι οι κύριες ανησυχίες, ειδικά καθώς είναι ο ίδιος τραυματισμός που επανεμφανίστηκε τόσο γρήγορα».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνουν ερωτήσεις για την ιατρική ομάδα της Liverpool. Πιέζουν τους παίκτες να επιστρέψουν από τραυματισμούς και συνεχώς υποτιμούν τη διάρκεια αυτών των τραυματισμών. Το «Θα μείνω έξω για τρεις εβδομάδες» γίνεται γρήγορα έξι/επτά. Συμβαίνει ξανά και ξανά».

«Η ιατρική ομάδα της Liverpool χρειάζεται έρευνα, αν είναι τόσο γελοίοι αυτοί οι τραυματισμοί», έγραψε ένας τρίτος, ενώ ένας άλλος είπε: «Η Liverpool πρέπει να απολύσει την ιατρική της ομάδα παρεμπιπτόντως. Οι επιβαρυντικοί τραυματισμοί των Trent και Dominik είναι ντροπή».

Οι Alexander-Arnold, Szoboszlai και Thiago δεν είναι τα μόνα προβλήματα τραυματισμών που επηρεάζουν αυτή τη στιγμή την πρώτη ομάδα της Liverpool. Ο Joel Matip υπέστη τραυματισμό ACL τον Δεκέμβριο, χωρίς να έχει καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την αποθεραπεία του, ενώ ο Mo Salah υπέστη μυϊκό τραυματισμό όταν βρισκόταν σε διεθνή καθήκοντα με την Αίγυπτο στο AFCON τον περασμένο μήνα. Οι τραυματισμένοι παίκτες προκαλούν πονοκέφαλο επιλογής κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης περιόδου για τοn Klopp.

Η Liverpool ταξιδεύει στο Brentford το Σάββατο, υποδέχεται τη Luton Town την επόμενη Τετάρτη και μετά πηγαίνει στον τελικό του League Cup εναντίον της Chelsea στο Wembley στις 25 Φεβρουαρίου.

Δριμεία κριτική στην ιατρική ομάδα της Liverpool από τους Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com