Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόγραμμα υποστήριξης νέων αποφοίτων Ακαδημίας εγκαινίασε ο Trent

Πρόγραμμα υποστήριξης νέων αποφοίτων Ακαδημίας εγκαινίασε ο Trent

Η άνοδος του Trent Alexander-Arnold από την ακαδημία έχει εξυμνηθεί ευρέως, αλλά η ιστορία του είναι μόνο ένα μέρος της μειονότητας και τώρα είναι πρόθυμος να βοηθήσει όσους έμειναν πίσω.

Ταλαντούχοι νεαροί παίκτες σε όλη τη χώρα θέτουν ως στόχο τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, περνώντας από τις ακαδημίες σε αναζήτηση της «κατάκτησης». Ωστόσο, δεν τελειώνουν όλες οι ιστορίες όπως του Alexander-Arnold, καθώς αμέτρητοι νέοι εγκαταλείπουν σε διάφορα στάδια της διαδρομής τους – αλλάζοντας το όραμα της ζωής τους εν ριπή οφθαλμού.

Έχοντας παρακολουθήσει στενούς φίλους να χάνονται με την πάροδο των χρόνων, ενώ έκαναν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα για τον σύλλογο της παιδικής του ηλικίας, ο Alexander-Arnold εμπνεύστηκε να δράσει.

Και τώρα έχει ξεκινήσει επίσημα το The After Academy, μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να στηρίξει όσους έχουν εγκαταλείψει το σύστημα, παρέχοντας ευκαιρίες καριέρας σε πρώην παίκτες της ακαδημίας.

Το πρόγραμμα, που φιλοξενείται και υποστηρίζεται από την PFA, παρέχει στους πρώην ποδοσφαιριστές τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να βρουν μια νέα πορεία καριέρας, με διαθέσιμες θέσεις εργασίας από εταιρείες όπως η Liverpool FC, η Red Bull, η Adidas και η Therabody – μερικούς από τους συνεργάτες του Alexander-Arnold.

Ο δεξιός αμυντικός της Liverpool θα διαθέσει επίσης κεφάλαια για ένα μάθημα με το PFA Business School σε 12 παίκτες της ακαδημίας που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια καριέρα μετά το παιχνίδι.

«Ο τεράστιος αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη και ευκαιρίες, επειδή φυσικά ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί, γνωρίζω και εγώ ο ίδιος πόσο πολύ χρειάστηκαν αυτή την υποστήριξη», δήλωσε ο Alexander-Arnold.

«Είναι συγκλονιστικό να γνωρίζεις πόσοι άνθρωποι το χρειάζονται πραγματικά και πόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι το χρειάζονται επίσης. Το να βρίσκεις και να βάζεις κάτι στη θέση τους και να είσαι εκεί για τους ανθρώπους είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα».

Η Liverpool έχει ένα πρόγραμμα αποφοίτων για την υποστήριξη όσων έχουν συμμετάσχει στο νεανικό σύνολο του συλλόγου και προηγουμένως δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την After Academy.

Πρόγραμμα υποστήριξης νέων αποφοίτων Ακαδημίας εγκαινίασε ο Trent
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com