Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Burnley (preview)

Liverpool – Burnley (preview)

Επιστροφή στο Anfield για τη Liverpool, η οποία υποδέχεται τη Burnley το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή, τουλάχιστον μέχρι να δώσει η Manchester City το παιχνίδι που χρωστά.

Η ομάδα του Klopp γνώρισε μόλις τη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, με αντίπαλο την Arsenal, ενώ οι Clarets απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Fulham.

Οι Reds αντιμετωπίζουν μια έξαρση γρίπης τις τελευταίες μέρες, αλλά έχουν τις επιστροφές των Endo και Τσιμίκα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Αλλαγές από το ματς του Emirates θα υπάρξουν, με τον Quansah να αντικαθιστά τον τιμωρημένο, Konate και τον Robertson να παίρνει τη θέση του αμφιβόλου, Joe Gomez.

Στην επιθετική γραμμή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Darwin Nunez, αντί του Cody Gakpo.

Τα προβλήματα για την ομάδα είναι πολλά για μια ακόμη εβδομάδα, αφού ο Thiago τέθηκε εκτός με νέο μυϊκό τραυματισμό, με την απουσία του να έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Szoboszlai, Matip, Salah, Bajcetic, καθώς και του Bradley.

Η Burnley του Kompany θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα στο Anfield, με την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία να συνεχίζεται.

Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μέσα στο 2023, ενώ έχει μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο Anfield δεν θα έχει τους Redmond, Koleosho, Beyer και Taylor.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-0.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Tim Robinson.

Στο Anfield κόντρα στους Clarets.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com